≫ 

"On gleda samo svoje du*e!" Gagi Đogani opleo po Mirku Gavriću, pa otkrio kakav dogovor je sklopio sa Miljaninom majkom pred Zadrugu!

- Kada je Luna imala rasprave sa Stanijom, Mirko je nije branio ni tada, niti u bilo kojoj drugoj situaciji - objašnjava Gagi

  • 26
Gagi je razočaran u Mirkov postupak da napusti Zadrugu, Foto: A. Nalbantjan, Marko Jovanović

Gagi Đogani, otac Lune Đogani, žestoko je opleo po muzičkom producentu Mirku Gavriću koji je pre dve noći samostalno napustio Zadrugu 2!

Mirko je rijaliti napustio nakon svađe sa Miljanom, a po rečima Đoganija nije trebalo tek tako da ostavi Lunu u Zadruzi, već da se bori i da ostane.

Gagi Đogani: Istina je, Anabela i ja smo izneli sve stvari iz Luninog stana!

- Mirko me je razočarao, ostavio je Lunu na cedilu, jer ispada da je samo podigao dva prsta i rekao: "Idem ja." Nju je pogodila Miljanina i Mirkova svađa i osetila je potrebu da stane uz njega i da ga odbrani od napada. I to je radila nebrojeno puta, dok je on ostajao nem kada su nju napadali. Kada je Luna imala rasprave sa Stanijom, Mirko je nije branio ni tada, niti u bilo kojoj drugoj situaciji. On je sebičan i nije prijatelj, gleda samo svoje du*e i razočarao me je, a Luna se pokazala kao bolji prijatelj. Nije fer što je izašao tek tako i što je Lunu ostavio na cedilu. Treba da ga bude sramota, jer se nije poneo kao muškarac - kaže denser.

Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kada je Miljana u pitanju, sa kojom se Luna pre dve noći fizički sukobila, nema nijednu lepu reč da kaže.

- Ne dopada mi se što Luna reaguje ovako burno kada joj pomenu majku. Miljana je i mene spominjala, ali ne treba da skače da se tuče svaki put kada neko spomene njene roditelje i članove familije. To smo joj svi rekli pre ulaska, ali izgleda da joj je teško da kontroliše emocije, jer je još puna naboja iz prve sezone "Zadruge" - kaže Gagi i otkriva zbog čega ne može da opravda postupke nekadašnjeg prijatelja Mirka Gavrića.

"Gagi i Anabela su slabo radili i pre Zadruge!" Sloba se oglasio nakon Lunine priče da njeni roditelji zbog njega nemaju posla

- Miljana je toliko laži iznela, ne samo za Lunu i Mirka, ali to je Miljana, žena koja je udarila i rođenu majku u rijalitiju. Šta drugo da kažem? Ne znam šta se dešava u njenoj glavi, ali jedino znam da sam sa Lunom bio u Nišu u poseti Kulićima. Luna me je zamolila da je odvezem jer je želela da vidi Miljanu i bebu i da odnese poklon. Sećam se da sam tada pričao sa Marijom i upozorio sam je na ovakve stvari -priča Gagi i dodaje:

Mirko je potpisao da će TV Pink platiti 50.000 evra, Foto: Marko Jovanović

- Rekao sam joj: "Ako se desi problem između Miljane i Lune, bilo bi dobro da odreaguješ i pokušaš da smiriš situaciju". Ona mi je rekla da će to da uradi, ali da će morati da bude objektivna, što u principu i jeste. Verujem da će se ova situacija stišati, ali sumnjam da će Miljanin i Lunin odnos ostati isti.

Međutim, iako je razočaran u Miljanu i Mirka, pojedini zadrugari su ga iznenadili.

- Zerina mi je otkriće, jer je moj prvi utisak o njoj bio da je nadmena, a ni nakraj pameti mi nije bilo da će ona prva stati uz Lunu. Zerina ima mu*a i hrabrosti da kaže šta misli i da sve to uradi javno, u lice. Mirko je trebalo da bude kao Zerina i navijam za nju da nastavi da se bori. Takođe, od brata ima podršku, što je normalno. Adam i Luna su odrasli zajedno, veoma su vezani i bojim se da ne nasrne na nekoga zbog nje - objašnjava Gagi.

Skandal u zoru! Luna i Miljana se najstrašnije posvađale, Đoganijeva počela da čupa i udara Kulićevu kad joj je spomenula Anabelu! (VIDEO)

- Stanija se plaši Lune, jer kada je ušla u "Zadrugu", shvatila je koliko je Luna jaka. Nema tu priče o tome da će joj Luna ukrasti Vladimira, Stanija se samo oseća ugroženom - zaključuje Đogani.

VIDEO Ovog nije bilo u Zadruzi: Luna se baš opustila na bazenu, seksepil vrca u belom bikiniju

VIDEO: Mirko Gavrić napustio Zadrugu 2, Luna grcala u suzama

VIDEO: Luna plače dok priča o siromaštvu i Slobi

(Telegraf/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    27. septembar 2018 | 10:07

    Zar je Luna toliko jaka da mora Mirko i brat da je čuvaju , a ona da se ponaša kako hoće !? Shvati da je Luna glavni faktor njegovog izlaska ! Zašto joj je rekao da je on nju tek sada upoznao ?, i razdrao da prekine više o Slbodanu da kuka i očekuje neko poštovanje , jer mu je bila bitna , samo toliko koliko mu je trebala ! I da je ona 5 meseci u Zadruzi 1 . Bila sama ! Ona se samo ućutala ! Mirko nije Lunina DADILJA ,

  • Nika

    27. septembar 2018 | 10:27

    Pa nije Mirko Linina dadilja! Ona dok grijesi i brlja ne trazi niciji savjet, a kad dobije kaznu onda se sjeti prijatelja i roditelja.

  • EL...

    27. septembar 2018 | 13:42

    K’o je čuvao Lunu kad je od 13 - te godine živela sama sa svojim vršnjakom ? Anabela jurila po Sarajevu Andreju koji je bio pred ženidbu trydne devojke , a gde je bio Gagi ? Čuvajte svoju decu sami , dajte im čvrstu podlogu , i nećedu se provlačiti po rijalitima koje bi trebalo zatvoriti !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA