Kija nastup sa Slobom najavila zajedničkim plakatom, a njegov potez će je razbesneti! (VIDEO)

Sloba nije želeo da objavi zajednički plakat

  • 97
Kija i Sloba imaju prvi zajednički nastup, Foto: Marko Jovanović

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović u subotu , 29. septembra imaće prvi zajednički nastup!

Kija ipak nije lagala! Sloba i Luna prvi pokrenuli priču da je Mirko gej! (VIDEO)

Međutim, dok je Kija na svom Instagramu objavila plakat na kojem su ona i Sloba zajedno, Radanović to nije želeo da učini. On je, za razliku od Kristine, snimio video na kojem je sam, i u kojem nije spomenuo da nastupa sa Kijom i Ministarkama.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Da li je Sloba Luni ili Kiji posvetio Šabanovu pesmu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iks

    27. septembar 2018 | 15:07

    Pa on svaki svoj nastup najavljuje ovako, inace on u petak uvece ima jos jedan nastup u Svajcarskoj, znaci vece pre toga, pa ga je najavio na isti ovakav nacin. Ima ovde jos jedan problem koji Kijevci ne vide, verovatno on ne zeli s njom na nastupa zajedno, jer ona nije kvalitetan pevac, a u tom svetu je jako vazno s kim delite binu. On je u pogledu pevanja za Kiju vasiona, a ona ipak amater.

  • BRAVO Slobodan

    27. septembar 2018 | 15:52

    Da bi kija radila ono što dobro zna, ne bi bio problem - problem je sada pošto "meketanjem" ne može zapuniti klubova pa NJOJ treba on da joj "diže cenu".

  • Fred

    27. septembar 2018 | 15:14

    @Iks Pa upravo zato sto je Kristina amater, ovaj jado je jos jadniji i jos smesniji! Svako normalan, i da je nikad sreo nije, najavio bi da nastupa sa tom i tom osobom! Verovatno ste vi,"Iks", neko njegov, ili on sam, ali je evidentno da je covek sujetan do bola, i vrlo proracunat. Ne treba on Kristini to je sigurno! Devojka je popularna i ima vise pregleda od njega, mnoogo vise! Ali se on ovako kanali, nema ni muskosti, ni ljudskosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA