Hladna osveta! Stanija prevarila Vladimira kao niko nikad, naterala ga da skoči u ledenu vodu, a onda stala pred kameru i objasnila pakleni plan! (VIDEO)

Stanija nije mogla da pređe preko Vladimirovog tajnog zadatka, pa je rešila da mu se osveti...i to na ledeni način

  • 10

Stanija i Vladimir su se ipak pomirili nakon što je Dobrojevićeva negativno odreagovala na saznanje da je Tomović bio na tajnom zadatku 24 časa, u kojem je morao da je ignoriše, što je ona shvatila kao da ju je "prodao za siću" i trebalo joj je vremena da pređe preko toga.

Stanija je juče u toku dana, a i sinoć, otkrila da su ona i Vladimir imali dogovor - da se, bez obzira na dnevna dešavanja, uveče pomole Bogu i legnu u krevet, a zbog tajnog zadatka želela je da se osveti Vladimiru tako što mu je rekla da je krst sa kojim se mole svake večeri bacila u jezero.

Printskrin: TV Pink

Prodao si me, majmune! Stanija saznala za Vladimirov tajni zadatak, bacila mu nagradu, besnela i plakala, a na njegove reči svi su zanemeli! (VIDEO) (FOTO)

Tomović se skinuo u bokserice i skočio u hadnu vodu kako bi ga našao...

Printskrin: TV Pink

A kada je izašao iz vode i otišao u hotel pod vreli tuš, Stanija se obratila gedaocima i rekla da ga je - izigrala, da je krst kod nje! Sve kako bi mu se osvetila zbog tajnog zadatka...

Printskrin: TV Pink

- Samo da vam pokažem o čemu se radi. To je taj krst koji je u pitanju, koji on misli da sam bacila. Svaku noć se pomolimo i legnemo da spavamo. A on je sinoć to prekršio zbog tih proteina i tog zadatka. A kazna mu je bila sad da pliva u ovoj ledenoj vodi. Čisto da se malo revanširam. A sad da ga strpamo pod vreli tuš da se ne prehladi - rekla je Stanija i otrčala u hotel kod svog dečka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA