"Ja nisam živa od kad me je tvoja ruka dotakla": Luna srceparajuće stihove posvetila Slobi! (VIDEO)

Luna ne krije svoja osećanja koja i dalje gaji prema Radanoviću

  • 28
Luna peva stihove pesme koji je podsećaju na Slobu, Prinskrin: TV PInk

Rijaliti učesnica Luna Đogani i tada oženjeni pevač Slobodan Radanović otpočeli su svoju ljubavnu romansu u prethodnoj sezoni Zadruge. Svoju vezu završili su pred samo finale, a u međuvremenu Radanović se zanično razveo od pevačice i pobednice Zadruge 1 Kristine Kije Kockar.

Luna oduvek maštala o muškarcu kao što je Sloba: Želim da zajedno ka*imo i p*dimo! (VIDEO)

Đoganijeva je ponovo ušla u rijaliti, kako je rekla, da pokaže ono dobro što nije pokazala, ali svoja osećanja prema Slobodanu ne krije od zadrugara i javnosti.

Luna često priča o Slobi, a neretko  mu posveti i emotivne stihove. Blogeka je pevala pesmu "Dodiri od stakla", a stihovi su je podsetili na bivšu ljubav iz Zadruge.

Luna razmišlja o Slobi, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Za svaku tešku reč ti bićeš preki sud, da meni nikad loše ne bude. Tu jednu mušku suzu poneću na duši... - pevala je Luna i nastavila dobro poznate stihove:

- Još se porežem na tvoje dodire od stakla, nikada se ja iz tvog srca nisam makla. I još branim te, a znam da istina je tanka, ja nisam živa od kad me je tvoja ruka dotakla - pevala je Đoganijeva.

Kako je Luna pevala pesmu posvećenu Slobi pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti samo je*an

    1. oktobar 2018 | 23:05

    Nije bolest sve što boli.....

  • jessica

    2. oktobar 2018 | 08:15

    Luna Slobi nevoli i tačka. Ušla je u Zadrugu da bude Kija broj 2 ušla je sabi je sazaljevali jer je videla da je Kija na osnovu toga pobedila,ali to su dva različita pojma Kija je bila Žena a ti si bila ljubavnica, pa logika je da ćemo podrzavati vencanu Ženu nego tebe!Ovo sto Luna sad radi je sramota i bezobrazluk! Nikada neće biti Kija i ne vredi joj ništa! Ona sad sve radi sto je Kija radila,pije Guaranu,jede milka čokolade sedi kao Kija.....ma njoj je Kija opsesija a ne Sloba!!!!

  • Leo

    1. oktobar 2018 | 23:16

    Luna zaista kopira Kristinu, samo sto ona ne moze zapamtiti stihove kao Kija! I ne zna engleske pesme! Hhaha, smesna je ova ostavljena ljubavnica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA