≫ 

"Imala je seks na Farmi 6, samo se folira!" Kristijan Golubović se obratio zadrugarima, opleo po Staniji nikad gore, a Vladimira spustio kao niko! (VIDEO)

- Kao nebitan, da se obratim bitnim ljudima, nadajući se da ste ubedili javnost da ste ono što nikada ne možete biti - počeo je Golubović obraćanje zadrugarima

  • 33
Kristijan se putem telefonskog uključenja obratio zadrugarima i gledaocima/ Printskrin: TV Pink

Učesnik Farme 6, Kristijan Golubović, kojeg takmičari aktuelne Zadruge 2 često pominju u rijalitiju, obratio se gledaocima TV Pink putem telefonskog uključenja i, kao i uvek, rekao šta ima.

Dok su mnogi očekivali da upravo Golubović bude novi član Zadruge nakon što je iz iste nekoliko sati ranije diskvalifikovan Vladimir Tomović zbog fizičkog nasrtanja na Aleksandru Subotić, to se nije dogodilo.

Zadrugari zanemeli od šoka kad im je pušten snimak tuče! Stanija nije treptala, David spakovao stvari i lupao na kapiju! (VIDEO)

Ipak, popularni Kristijan nije ni ovaj put ništa sakrio, pa je otkrio i neke detalje u vezi sa Stanijom Dobrojević, koje su bile priličan šok.

- Kao nebitan, da se obratim bitnim ljudima, nadajući se da ste ubedili javnost da ste ono što nikada ne možete biti. Na Farmi 6 imao sam abnormalan honorar, dva puta veći od glavne nagrade. Ja sam ušao na Farmu da dokažem da sam drugačiji od drugih. Šoumeiski sam zaradio pare, mene narod smarta pobednikom. Što Stanija priča o mom nekom kukavičkom bekstvu, ona bi bila u rijalitiju zbog novca nekoliko godina, uvek kao žrtva u vezi, pa makar za džabe. Tamo se žene nisu zaljubile u mene, pogubile su glavu tamo za mnom. Pošto sam bio u braku rekao sam im - da nisam, letelo bi im perje, kao kad petao uleti u kokošinjac - počeo je Golubović.

Kristijan Golubović/ Printskrin: Youtube/BC_IIjg9_ZY

- Stanija je imala seks na Farmi 6, ona zna i sa kim, femka se i folira. O Staniji mogu da pišem roman, a ovo govorim samo jer me pominje sa finesama lošeg koneteksta. Za nagradu je dužna meni i ljudima koje sam ja organizovao, reč nije ispoštovala. Deo novca je dala bez pritiska, a ja sam ga prosledio siromašnima. Ako joj se Mića i Zorka ne u*eru na glavu ili ako neko drži reč kao ja, pa joj ustupi glasače, eto joj pobede. Koliko je prefrigana znaju mnogi - izjavio je Kristijan za Dobrojevićevu, a potom se obratio Vladimiru, koji je danas diskvalifikovan iz Zadruge jer je udario Aleksandru Subotić.

Vladimir, Stanija i Kristijan Golubović/ Printskrin: TV Pink Facebook/kristijankiki.golubovic.1

- Hvališ se Stanijom koja bi te žednog preko Jadrana prevela, vodu ne bi video da ona hoće. Vi znate što ste zajedno, zbog ključeva od "škode", uz malo honorara što imaš da naspeš gorivo. Ja, Vladimire, nisam popio šumeću tabletu, a kamoli ta tvoja go*na kao ti, i još si prodao ljubav Standžu zbog toga. Što glumiš mangupa tim ženama, odalamiće te neko... ili si ženomrzac, kao što kažu u Crnoj Gori, voliš muškarce... Drži se Standže, jer vam je poslednji voz. Ako ja uđem, radićeš kao vozač do Mikijeve dubioze. Cinkariš me da sam Jeleni Balerni razbio nos, lati se alatke među nogama i daj Staniji ono što joj treba. Nju pali mužjak, a ne lažni moral latentnog muškarca - poručio je Tomoviću.

Kristijan Golubović/ Printskrin: Youtube/Kristijan Golubovic

- Ukoliko izađem uskoro doći ću da vam dam nešto za hrabrost, protiv svađe, a ne to za veštačke mišiće kojim se pumpate i svađate - zaključio je Kristijan.

Kompletno Golubovićevo obraćanje pogledajte u nastavku:

Podsetimo, Stanija i Kristijan su zajedno učestvovali u Farmi 6, odakle je Dobrojevićeva izašla kao pobednica rijalitija.

VIDEO: Izvinjenje Bojana Gaćeše posle skandaloznog vica zbog kojeg je diskvalifikovan iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boze dragi

    6. oktobar 2018 | 04:44

    Zatvorenici iz zatvora se obracaju javnosti? Gde to ima? Kakve su ovo moralne (ne)vrednosti stupile na snagu? Gde je dno? Dotaknimo ga sto pre pa da zavrsimo sa ovim cirkusom!!! Kakva je ovo zemlja, zakoni? I televizija sa nacionalnom frekvencijom prenosi njegovo obracanje u celini!!! Nema dalje!!! Spasavaj se ko moze!!

  • mirjana

    6. oktobar 2018 | 09:59

    Sramota da se ovaj. kriminalac javlja uzivo na Nacionalnoj TV! To nema nigde u svetu! Bruka za Srbiju!

  • Jeca

    6. oktobar 2018 | 03:07

    Strasno ,, pa ovaj je jos gori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA