≫ 

"Kajem se što je nisam jače udario!" Skandalozna izjava Vladimira Tomovića nakon tuče sa Aleksandrom, evo šta je još priznao (VIDEO)

Vladimir Tomović je momentalno diskvalifikovan iz Zadruge 2 u petak, 5. oktobra, nakon što je udario Aleksandru Subotić

  • 57

Crnogorac Vladimir Tomović je u petak, 5. oktobra, diskvalifikovan iz Zadruge nakon što je Aleksandru Subotić udario pesnicom u glavu

Vladimir se još sinoć, nekoliko sati od izbacivanja, oglasio na Instagramu zanimljivom fotografijom i porukom, a danas se sa svojim pratiocima i fanovima družio putem lajva na Instagramu, gde je između ostalog progovorio i o incidentu koji se dogodio odgovarajući na pitanja koja su mu stizala.

Vladimir Tomović se oglasio nakon diskvalifikacije iz Zadruge! (FOTO)

Vladimir Tomović/ Foto: Marko Jovanović

- Naravno da se ne kajem, uopšte. Kajem se što je nisam jače udario, ali bila je daleko - rekao je Vladimir, pa nastavio:

- Nisam ja udario ženu pesnicom, nego je ona mene ošamarila, a ja sam njoj impulsivno vratio. Šta ću kad sam impulsivan, ali neću da dozvolim da me bilo ko šamara. Nije obezbeđenje krivo, oni su svoj posao odradili muški, ali ona me je gazila, psovala majke mrtve, udarila me po nosu, još sam otečen - objasnio je Tomović u lajvu, a kada mu je neko od pratilaca poručio da je "trebalo nogom da je udari", on je kratko odgovorio: "Nikoga ne treba udarati nogom". Uz to je poručio i kako voli Staniju te da bi voleo da se vrati u Zadrugu, ali da ne želi ništa na silu, već da je to isključivo odluka produkcije.

Vladimir Tomović/ Foto: Marko Jovanović

Snimak na kojem se jasno vidi šta se dogodilo pogledajte OVDE.

S druge strane, Aleksandra Subotić koju je Tomović udario, otkrila je da ona i Vladimir imaju "prošlost" i pre Zadruge. Pred svojim dečkom Davidom i Minom Vrbaški ispričala je kakve poruke dobijala od Crnogorca.

Vladimir i Aleksandra pre nego što je došlo do tuče/ Printskrin: TV Pink

- Vladimir se folira, meni je slao poruke poslednjih 6 meseci - rekla je Aleksandra, a onda ju je Mina prekinula:

- Ma, hajde, Vladimir je meni pisao još u karantinu, videli ste. Trčao je oko mene, zna Zorica. Govorio je da ću ja da mu budem devojka, znala sam da će doći do ove situacije, zato sam i ustala za stolom i rekla da ne želim da imam komunikaciju sa njim.

- Ja njemu ni na jednu poruku nisam odgovorila. Pisao mi je da sam lepotica, anđeo, što se ne javljam. Ja samo uđem, slikam, nasmejem se i pokažem Davidu - dodala je Aleksandra.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako je tuča izgledala iz drugog ugla, odakle se jasno vidi i šamar, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    7. oktobar 2018 | 02:12

    Tugo od coveka! Jadnicak!!

  • ravnopravnost polova

    7. oktobar 2018 | 08:17

    Cekajte bre, ljudi, pa zar ga Aleksandra nije provocirala, dosla je da mu se unosi u lice i izazivala ga! Da to nije radila ne bi ni doslo do belaja! Sa kojim pravom neko sme nekog da provocira unoseci mu se u lice, zar neko ovde to zaista podrzava? Protivite se udarcu a ne protivite se izivljavanju zene nad muskarcem?! Svi ste licemeri koji nju stitite! Stitite jednog olosa, jedan otpadak ljudskog roda kao sto je ta jadnica! Koja je dete rodila maminom decku! Fuj!

  • Džentlmen

    6. oktobar 2018 | 22:55

    PRAVI MUŠKARAC - NIKADA NE UZVRATI UDARAC ŽENI!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA