≫ 

Luna otkrila koliko devojaka je Gagi imao posle Anabele! (FOTO) (VIDEO)

Luna cimeru otkrila detalje iz Gagijevog života

  • 13
Luna priča o Gagiju, Printskrin: TV Pink

Rijaliti učesnica Luna Đogani otkrila je svom cimeru Davidu Dragojeviću ljubavne probleme njenog oca Gagija Đoganija.

Luna je zadrugarima rekla da Gagi, kako kaže "nema sreće u ljubavi" i da je nakon razvoda od pevačice Anabele Atijas imao samo jednu devojku.

Luna pred svima priznala da joj fali muškarac, a onda otkrila da je imala dečka od 30 godina (VIDEO)

Gagi i Luna Đogani, Foto: Facebook/gagi.djogani

- Najjači je moj tata, on dugo nije imao devojku. Posle moje mame imao je samo jednu - otkrila je Luna i dodala sa kakvim mukama se Gagi susreće.

- On se tako dopisuje sa nekom evojkom i zove me i kaže "Luna, nemam sreće u ljubavi. Taman krenem da se dopisujem, taman mi se svidi, taman se zaljubim i onda shvatim da je u pitanju neka ku*va" - rekla je Đoganijeva i nasmejala Davida.

Podsećamo, Luna je u toku dana nekoliko puta pomenula Gagija kome je, kako je i naglasila, nakon ponoći 12. oktobra rođendan.

VIDEO: Kako je Luna ispričala da se Gagi razočara kada hvati da je devojka sa kojom se dopisuje ku*va, pogledajte u videu ispod:

Evo šta je Gagi nedavno izjavio o svojoj miljenici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusadusa Dusadusa!Dusan

    11. oktobar 2018 | 23:42

    Žao mi je Gagija, Luna nema mere u svojim pričama o porodici,kako devojka nema manira, kako negativna porodična dešavanja ne zadrži u sebi. Kao da se ponosi glupostima.

  • Ana

    11. oktobar 2018 | 23:21

    Jadan Gagi, izblamira ga za sve pare 😆

  • Vera

    11. oktobar 2018 | 23:06

    Ja sam dete razvedenih roditelja. Drago mi je da su i otac i majka imala toliko dostojanstva i pameti da nama deci niti spominju svoje partnere niti dozvole sebi da nas zbunjuju tim novim pojmovima mamin decko, tatina devojka. Valjda su se zato nakon 10 god od razvoda pomirili. Ne kazem da ljudi nakon razvoda ne treba da traze sebi srecu, ali dok je dete dete, zadrzite to za sebe i neko drugo mesto, a ne dom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA