≫ 

Tukli su je njeni mangupi, a ona bi mene najradije videla mrtvu! Ispovest Ljube Pantović nakon Aleksandrinih izjava koje su zgranule javnost

- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu - kaže Ljuba

  • 13
Ljuba Pantović šokirana je ćerkinim izjavama u Zadruzi, Foto: Nikola Tomić

Aleksandra Subotić potresla je naciju pričom o tome kako ju je njen otac Karađorđe Subotić tukao pendrekom, te da se drogirao na njene oči.

- On se iživljavao na meni. Ubijao me od batina, znaš šta je on meni radio... On je dobar, ali kao da je imao dve strane. Preko dana je bio jedna osoba, a preko noći druga. Mene Karađorđe ubije od batina francuskim pendrekom. Bukvalno, za sve što mi se desilo, sami su me gurali u to. Sami. Glupo mi je ovde i da pričam šta mi je sve radio. Sa 13-14 godina sam došla u kontakt sa drogom i drugim stvarima. Moj tata se drogirao ispred mene. Iživljavali su se svi na meni - ispričala je Aleksandra.

"Vladimirka, pi*ko ljigava, postaješ devojčica!" Ljuba Pantović opasno zapretila Vladimiru nakon što je udario njenu ćerku Aleksandru! (FOTO)

Povodom svega ovoga oglasila se Ljuba Pantović, zgranuta ćerkinom pričom koja je rekla da je Ljuba i varala njenog oca, a da je decu vodila kao "pokrivalicu".

- Aleksandra nije normalna, lažima je prešla sve granice. Ona mene toliko mrzi, da bi me najradije videla mrtvu. Prvo je pričala da sam bila najbolja mama na svetu, da sam njen idol, da sam je štitila i bila uz nju, a da joj je otac bio najgori na svetu. A onda odjednom totalna promena priče. Da li ona to misli da se opet predstavi kao žrtva?! Da li misli da se tako pobeđuje u rijalitiju, tako što će pljuvati majku i bestidno lagati?! Sve više se pokazuje ono što sam davno rekla, a to je da je njoj potrebna stručna pomoć! Treba joj ozbiljan psihijatar, jer je izgubila dodir sa stvarnošću! Čoveče, pa ona sedi sa Minom, koju je nazivala ku*vom, i pljuje rođenu majku - rekla je Ljuba.

Karađorđe Subotić, Foto: A. Nalbantjan

- Alo, bre, više, idi i leči se. Kad nisam pala sa stolice kad sam čula da je Karađorđe bio narkoman pun para i da mi je plaćao da putujem i da navodno nisam imala pare da se vratim. Taj čovek je varao koga je stigao i pas nije imao za šta da ga ujede skoro ceo život. Aleksandrin šar-pej mi se žalio da mu je ostao dužan 1.000 dinara! Njen otac je dobio nogu u du*e od mene 2002, kad sam ga napustila jer me je fizički napao, a zatim sa decom u rukama gurnuo niz stepenice! Niko meni nije ništa plaćao i to ih sve zajedno najviše boli, što sam lepa, samostalna, jaka i uspešna! Uvek bila i ostala - poručila je Pantovićeva za Alo.

"Ovo je samo početak!" Evo šta Ljuba Pantović kaže o tome što je Aleksandra pretučena

- Kaže: "Sve što se meni desilo u životu, oni su me gurnuli u to." Koliko je infantilno izjaviti to sa 22 godine?! To je za psihijatra! Izvini, Aleksandra, što si ostala trudna i rodila ne znam sa kim, izvini što si bežala po Beogradu i činila krivična dela, a ja te kao staratelj vadila iz policijske stanice "29. novembar", izvini što su te tukli tvoji "mangupi frajeri", a ja ih postrojavala, izvini što si abortirala, a ja to saznala u rijalitiju, izvini što me pljuješ i lažeš o meni na svakom koraku - priča Pantovićeva, koja nije propustila da se osvrne na deo priče o njenom bivšem suprugu.

Aleksandra je iznela šokantne detalje, Printskrin: TV Pink

- Mama se tati svetila na milion i jedan način, a on je bolesno zaljubljen u nju čitav život. Sve bi uradio za nju i zaista ju je tretirao kao kraljicu. Kupovao joj je uvek nove automobile, proputovala je pola sveta. Plaćao joj je putovanja kada je išla sa momkom, samo bi ga pozvala i rekla da nema novca da se vrati i on bi joj poslao. Jasno ti je koliko ju je voleo, a ja nisam pričala sa njom, odnosno uvek sam imala antipatiju prema njoj. Mnogo je varala tatu, a Goranu i mene je koristila kao paravan. Osećala sam kako njega ugnjetava i ponižava - deo je priče koju je Aleksandra Subotić ispričala u Zadruzi.

VIDEO: Mia brutalno popljuvala Vladimira nakon što je pesnicom u glavu udario Aleksandru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    12. oktobar 2018 | 12:34

    Majka sama za sebe kaže da je lepa 🤔🤓 , ćerka sebe smatra zvezdom , hm 🤨 ? Obe trebaju stručnu pomoć ! Šta bi o ovome rekao Tesla ili Anstajn ???

  • Deska

    12. oktobar 2018 | 12:19

    Strasno! Kakav odnos majke i cerke. Aleksandra totalno nevaspitana. Obadve tako javno se pljuju!

  • JANA

    12. oktobar 2018 | 11:46

    Prava majka nema sta,kada si je trebala vaspitavati ti si se smucala okolo...ne prosipaj pamet to je tvoj produkt..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA