≫ 

"Sa Slobom sam htela da se je**m svaki dan, po ceo dan!" Luna se prisetila vrelih akcija sa Radanovićem, pa zapevala ovu pesmu! (VIDEO)

- Nekad su bili bolji dani, sad je Luna u četiri sata u krevetu - rekla je Đoganijeva

  • 36

Sloba i Luna se kupaju, Printskrin: TV Pink

Rijaliti učesnica Luna Đogani privukla je pažnju na sebe učešćem u prvoj sezoni Zadruge kada je počela ljubavnu romansu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Kako je Đoganijeva jedan od takmičara i u Zadruzi 2, neretko priča o bivšem dečku i onome šta su njih dvoje radili u rijalitiju. Luna je svojim cimerima otkrila da je u prethodnoj sezoni želela da ima seksualne odnos sa Slobom po ceo dan.

"Zahtevam obezbeđenje, zaklaće me psihopata!" Luna i Miljana se žestoko posvađale, Đoganijeva je gurnula, nastao opšti haos! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

- Prvo ćemo da jedemo, pa se kupajte. Ne znam koliko ćete vi da se kupate. Ti si se sad odljutila, zato znam da ćete se dugo kupati. Nekad su bili bolji dani, sad Luna u četiri u krevetu, a nekad sam se kupala u osam, a u devet u krevetu... - rekla je Luna Aleksandri Subotić, smejući se.

Davida Dragojevića je zanimalo kako je blogerka imala snage za svakodnevne vrele akcije sa Radanovićem, a svojim odgovorom Luna je šokirala Davida.

Misliš da je meni bilo do spavanja? Ja sam samo želela da se je*em sa svojim dečkom, svaki dan, po ceo dan! - rekla je Luna kroz osmeh.

Printskrin: TV Pink

Đoganijeva je zatim zapevala pesmu "Ja bih svaki dan, dečko mi je umoran..." i naglasila cimerima da će "spavati kad bude stara".

VIDEO: Ovu situaciju pogledajte u videu (2:35) ispod:

VIDEO: A, plakala je zbog njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    12. oktobar 2018 | 14:45

    A nije mi jasno nikako, zasto je nisu bolje pripremili pre ulaska, devojka deluje kao da nije sva svoja. Ja ne gledam, samo citam ovde, verovatno ne objavljujete sve ali i ovo je zaista premnogo prostakluka.

  • Dragana

    12. oktobar 2018 | 15:41

    Ovo je sve baš nekako” damski” objasnila. Slikovito. Posle su joj drugi krivi sto je tu gde jeste...

  • Sandra

    12. oktobar 2018 | 14:12

    ..I ovo je samo posle mesec dana! Sta li ce ova pricati posle 6-7 meseci? Sto vreme vise prolazi, Luna se sve vise kanali, u svakom pogledu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA