≫ 

Zerina se prvi put oglasila nakon dramatičnog napuštanja Zadruge (FOTO)

- Istina će izaći na videlo, uskoro - napisala je Zerina

  • 40

Zerina Hećo oglasila se prvi put od kada je u nedelju, 3. marta, napustila "Zadrugu 2".

Rijaliti učesnica koja je Balkan zaledila kada je skroz skratila kosu, a potom i obrijala glavu, nalazi se u Sarajevu gde, kako je napisala, radi potrebne analize.

- Hvala vam svima na podršci! U Sarajevu sam, obavljam sve moguće pretrage na klinici. Stiže mi pregršt poruka. Oglasiću se uskoro povodom svega, sada trenutno nisam u stanju da se borim sa nečim iz čega sam izašla, a tuđe laži me uporno prate - napisala je Zerina.

Evo i kompletne poruke:

Zerinina poruka, Printskrin: Instagram/zerinooooo_13

VIDEO: Zerina obrijala glavu u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sabina

    5. mart 2019 | 15:52

    Sama je od sebe napravila budalu otisla je predaleko!

  • alex

    5. mart 2019 | 16:00

    Koga zanuma sta ova ima da kaze, videli smo kako se ponasala u rialitiju cas bolesna cas skace po stolovima i svadja se pa onda opet padanje u nesvest sazaljenje, zena je tezak folirant i mnogo je dosadna za svojih 25 god nema zivota u njoj samo depresivne price i placna faca koga zanima takav smor od cure

  • Loli

    5. mart 2019 | 17:34

    Što se nas tiče neka je živa i zdrava ali uopšte se ne mora više oglašavati kao što smo videli i kao što je rekla Marija Kulić bila je na sve spremna zarad ostanka u zadruzi.ono što smo mi videli za ovih šest meseci od nje bila je sasvim dovoljno da svima nama i više i ne želimo da je gledam u bilo kom rijalitiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA