Zerina se po prvi put obratila javnosti nakon što je napustila Zadrugu, pa progovorila o svom zdravstvenom stanju (VIDEO)

- Hvala vam svima na podršci i što ste bili uz mene - rekla je Zerina

  • 21

Zerina Hećo se nakon napuštanja "Zadruge" javno obratila svojim obožavateljima uživo preko Instagrama. Bivša učesnica rijalitija televizije "Pink" poželela je svim ženana srećan 8. mart, a nešto kasnije je pričala o svom zdravstvenom stanju.

- Srećan vam osmi mart. Svim ženama. Biću kratka, neću dugo. Hvala vam svima na podršci i što ste bili uz mene - rekla je Zerina, pa je posle dodala:

- Mogu da kažem da mi je ustanovljena aritmija i da moram da pijem lekove za srce. Naravno da ću biti dobro - rekla je ona i pozdravila sve one koji je podržavaju.

Šta je Zerina rekla, pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    9. mart 2019 | 08:52

    Meni stvarno nije jasno ,kome su ovi likovi idoli ?Pazi da ti ova zena bude idol,strasno da strasnije ne moze biti .

  • Liki

    9. mart 2019 | 07:00

    Cuj aritmija pa to skoro svaka zena ima pocev od moje,ti si bre u glavu bolesna tebe treba psihijatar detaljno da pregleda.

  • Poaro

    9. mart 2019 | 03:53

    Zerinu nije sramota da i posle rialitija besomucno laze i glumi zrtvu. U zadruzi su joj urađene sve pretrage i receno je i pred njom da je potpuno zdrava i onaje to potvrdila. Ona kaze rade joj pretrage nije li je vise sramota. Aritmiju imam ja i ne pijem lekove a teska aritmija se utvrđujuje vrlo lako pri svakom merenju pritiska pri opstem preglledu. Ljudi koji imaju aritmiju nemogu da spavaju u tim slucajevima povremeno piju lekove. Zera se u zadruzi ubi spavajuci. Izmislila je silovanje, rak, psihijatrijske bolesti ali ona ne staje ide dalje sad ima srcano oboljenje. Zero sram tecbilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA