KAMPANJA 2047: Srpski političari za 35 godina! (FOTO)

Telegraf otkriva šta će 2047. raditi i kako će izgledati Đilas, Ivica, Vučić, Boris, Toma, Palma, Krkobabić, Čeda, Koštunica, Voja...

  • 8

Srbija, 2047. godine! Sve je isto, kao nekada, još se čuje priča izborna!

Dobar dan, dragi gledaoci! Predizborna kampanja za parlamentarne, predsedničke, pokrajinske, kao i izbore za predsednike kućnih saveta i odeljenskih zajednica je u punom jeku. I ovi izbori protiču u miru i veselju, i pod sloganom - "Svi su isti, al' mi smo najistiji". Nakon što je te davne 2018. godine Srbija ušla u tek rasformiranu Evropsku uniju, postignut je pakt o nenapadanju i koncenzus da, bez obzira na izborne rezultate, svi srpski političari zauvek zadrže svoje položaje i ostanu u svojim foteljama, a taj dogovor važi i danas.

Ipak, u kampanji je veoma zanimljivo: Velja Ilić je u pratnji Nevene Models, ministarke za hortikulturu, svečano otvorio Univerzitet za ikebanu u Meljaku. Vojislav Koštunica primio je kapitena košarkaške reprezentacije Dragana Kićanovića, sa kojim se zadržao u kraćem neformalnom razgovoru.

Mlađan Dinkić i Jovan Krkobabić dogovorili su nastup u koaliciji koja će se zvati - Mlađan Krkobabić Brontosaurus (MKB). Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić obišli su radove na izgradnji kazeno popravne ustanove "Šešeljtraz", dok je Boris Tadić, predsednik autonomne pokrajine Beograd ponovo izabran za najlepšeg političara na planeti, starijeg od 88 godina!

Čeda Jovanović proveo je vreme u druženju sa radnicima fabrike lepka "Tigar". Dragan Đilas najavio je otvaranje nove metro linije Kalenić pijaca - Peć - Kula - Rožaje (preko Česnobrodice) i radove na izgradnji mosta preko reke Kvaj. Dragan Marković Palma nabavio je Goluma za svoj zoološki vrt, dok je Ivica Dačić uspeo da pohapsi čitavu organizovanu grupu kriminalaca koja se bavila švercovanjem u gradskom prevozu.

Na RTS-u najavljeno je repriziranje političkog triler serijala - "Selo gori, a baba žubori!" Živeli!

(Sir Oliver / Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MandaAlcz

    20. april 2012 | 12:14

    Da li ce za 35 godina Ceda zmaj biti ziv? :D

  • Borko

    20. april 2012 | 12:26

    Jovan Krkobabic se mumficirao, covek se ne menja! :D

  • Радиша Рафе Богдановић

    20. april 2012 | 12:16

    A sta, niko nece biti mrtav ? auuu al' smo nadrljali. :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA