KRES ŠEMA: Sve prednosti i mane romanse s rokom trajanja (GIF)

Ponekad ulazimo u romantične priče za koje u startu znamo da nemaju budućnost, pa ih ni ne nazivamo vezom. Takvi ljubavni odnosi imaju svoje dobre strane, jer su uzbudljivi i neobavezni, ali ipak sa sobom nose i određene opasnosti

  • 17

Obavezno pročitajte pre nego se do ušiju zaljubite u osobu s kojom ste se upetljali u odnos "prijateljstvo s povlasticama" ili "neobaveznu seksualnu avanturu"!

PREDNOSTI

Bez obaveza

carapice

Bilo da ste željni malo pažnje i nežnosti jer se prošle veze jedva sećate, ili da jednostavno želite da se zabavite, ljubavna avantura je prava stvar za vas. Bitno je samo da odmah definišete stvari i pridržavate se definisanog. Uživajte u romansi bez obaveza, dok traje!

Zabava i opuštenost

kupanje par

Prednost avanture je ta što nema pritiska ni sa jedne strane. Možete da se dopisujete, ljubakate, vodite ljubav, smejete, zabavljate na hiljadu i jedan način, bez zamerki, obaveza i ljubavne drame.

Razvijate sklonost avanturama

poljubac

I pritom ne mislimo samo na onu ljubavnu. Jer dok ona traje, nema te avanture na koju nećete biti spremni. Vožnja balonom, istraživanje skrivenih kutaka, i ko zna šta sve ne. Kada znamo da nam je vreme odbrojano, spremni smo da ga iskoristimo najbolje moguće!

Mnogo lepih uspomena, bez  griže savesti

ljuljanje


Naravno da ćete se sa osmehom na licu prisećati flerta uz piće, stiskanja na plesnom podijumu, smucanja po romantičnim parkovima, osećanja bezbrižnosti i leptirića u stomaku. Bićete srećni što se dogodilo. I iako je bilo kratko, bilo je itekako slatko!

MANE

Površan odnos

smor

Budući da ste oboje svesni da nećete potrajati, sve one lepe emocije koje se razviju s vremenom i osećaj bliskosti i povezanosti slobodno možete da zaboravite. Iz tog razloga vam avantura može biti uzbudljiva, ali pomalo površna i isprazna.

Zaboravljanje na obaveze

miranda ker srce

Ako se upustite u prolaznu avanturu, svaku ćete sekundu hteti da iskoristite najbolje što možete. I to je u redu. Sve dok zbog avanture ne počne da ispašta vaš posao, prijateljstva, porodični odnosi i sve ostalo u vašem životu.

Opasnost od slomljenog srca

in love zaljubljena

Vrlo lako može da se dogodi da strast i jaku fizičku privlačnost razvijete u nešto više. U romantičnim je situacijama jako teško odvojiti pamet od srca. I to, možda baš kada budete trebalo da se rastanete, shvatite da ste ludo zaljubljeni u njega. I da će vam se srce slomiti u hiljadu komadića iste sekunde kada ode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cacanin

    15. april 2014 | 08:09

    Vi ocigledno pojma nemate sta je kres sema... kakve setnje kakvi leptirici kakvi bakraci... to je cisto zadovoljavanje prirodne potrebe za se*som... i ako se u startu sve lepo izdefinise to ume da traje prilicno dugo... tu partnere nista drugo ne treba da zanima osim upravo toga zbog cega su se i nasli, problemi i brige su za prijatelje i porodicu, ispovedanja ostavite za crkvu... a sa kombinacijom UZIVAJTE za to vreme koje ste izdvojili u pravom smislu te reci...

  • Gongo

    14. april 2014 | 22:09

    Bez toga nema ni stabilnog braka.

  • Kraljevcanka

    14. april 2014 | 18:28

    Izvodljivo ukoliko se odvoji pamet od srca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA