SEKSI EKSPERIMENTI: 20 vrućih ideja za svačiji ukus i raspoloženje

U vezama i braku katkad čoveku nije samo do seksa, već i do maženja i razmenjivanja nežnosti. Bilo da osećate jedno ili drugo, evo nekih ideja koje će vam pomoći da se slatko zabavite

  • 0

U vezama nije bitan samo seks, jer čovek ne može da vodi ljubav 24 časa dnevno i tako sedam dana u nedelji, 365 dana godišnje. Osim seksa, bitno je i razmenjivanje nežnosti, ljubljenje, maženje, ali katkad i samo grljenje i ležanje na krevetu. Bilo da imate potrebu za jednim, drugim ili petim, nekoliko je zanimljivih ideja koje će vas inspirisati na ono što vam je u datom trenutku potrebno.

Ovo su predlozi za svačiji ukus i za svačije potrebe. Uživajte.

Zagrljeno

Kad poželite samo da se mazite, naslonite glavu na njegova prsa pa prstima ispisujte neke slatke, lepe reči na njegovim grudima. Potom neka vam on uzvrati pišući poruke na vašim golim leđima.

Seksi

Postoje dani kad smo na sve spremni i kada se osećamo veoma seksi. Zajašite ga dok leži na leđima, priljubite svoje telo uz njegovo i oslonite se na laktove. Dopustite mu da uđe u vas dok su mu pred očima vaše izazovne grudi, a njemu će biti jako seksi što rukama može da dodirne svaki intimni milimetar vašeg tela. To je jedan od onih trenutaka kada su momci spremni detaljno da se posvete našem užitku.

Sramežljivo

Postoje i dani kad se ne osećate dobro, kad biste, umesto uskih farmerki, obukli suknju do poda, kad vam se čini da se više nikada nećete skinuti pred frajerom. Upravo su ti dani idealni za seks tokom kojega ćete se delimično razgolititi. Zadržite suknju, ali se rešite gaćica i ne dajte mu da sve skine - izgledaće kao genijalan seks na brzaka.

Nevaljalo

Preuzmite komande u svoje ruke - dok je on za volanom ili dok sedite u mraku bioskopa, lagano mu privucite ruku prema svom međunožju, a kad počne igru prstima, samo mu se slatko osmehnite. Znaće da ga kod kuće čeka prava stvar, a vožnja ili film će mu zauvek ostati u sećanju.


Ludo

Seks u doggy pozi i to ispred prozora pravi je izazov vašoj divljoj, egzibicionističkoj prirodi. Totalno ćete poludeti! Ako imate komšiluk koji je sklon špijunaži, možda je bolje da za takvu akciju izaberete noć i ugašena svetla.

Voajeristički

Tražite od dečka da se sam poigra dok vi gledate. Uzbudljivo je gledati ga kako gubi kontrolu dok je vi zadržavate. A možete ponešto i da naučite o njegovim sklonostima...

Lenjost

Priredite pizza parti u krevetu. Izbegnite televiziju, ali nemojte da zaboravite neku dobru, laganu, seksi muziku. Sedite jedno nasuprot drugoga kao da ste u restoranu. Poslužite picu na tanjirima, natočite malo vina, a nemojte se ustručavati ni da smućkate neki koktel. Posle pizze sve je u vašim rukama.

Eksperimentalno

Igre sa vrućim i hladnim dobar su način da pojačate seksualne tenzije, a njihova neočekivana izmena staviće vas u stalno iščekivanje neočekivanog - nikada ne znate šta je sledeće. Poslužite se povezom preko očiju (najpre zavežite vi njega, potom on vas) i počnite igru na najosetljivijim delovima - po vratu, bradavicama, unutrašnjosti butina... U nedostatku drugih sredstava, kockice leda i vaš vrući dah sasvim su dovoljni.

Romantično

Prigušena svetla i nežno milovanje vrlo su romantični, a masažna sveća to objedinjuje - topla sveća se topi i kaplje po vašim ili njegovim leđima, a potom sledi nežna masaža koja oslobađa oksitocin, hormon povezanosti, što ponekad zna da rezultira većim zadovoljstvom od onoga koje osećate nakon dobrog seksa.

Zaigrano

Možda će zvučati malo čudno, ali pokušajte da fingirate rvanje s frajerom. Zabavno je i gotovo bez izuzetka uzbuđujuće, sa svim tim trljanjem, guranjem i laganim udarcima. Izaberite meku podlogu za ovu igru, krevet ili tepih. Nije važno ko će pobediti, ali možda će vas pripremiti za sledeće.

Dominantno

Popnite se na njega pa mu ruke zavežite za uzglavlje kreveta. Potom pronađite najbolji položaj za seks, a ta je dominantna uloga je ženama i te kako uzbuđujuća. Iskušajte dijagonalu: umesto da ga gledate direktno u lice, malo okrenite svoje telo. U tom će položaju njegova stidna kost jače dodirivati vaš klitoris, pojačavajući samim time intenzitet orgazma.

Prepustite se

Predložite mu da vam nekom od svojih svilenih kravata veže ruke na leđima ili za krevet, a potom se spusti i počne da vas zadovoljava rukama i jezikom. Uzgred, kravata je mnogo prijatnija nego lažne policijske lisice, čak i kada imaju krzno!

Stresno

Orgazmi ubijaju stres pa nakon teškog dana na poslu imate pravo da privučete dečka k sebi i šapnete mu : "Nateraj me da svršim". Ako postoji neki problem, muškarci vole da ga poprave, a dozvolite li mu da to uradi, preobraziće se u pravog pastuva - na obostrano zadovoljstvo.

Opušteno

Zajedno se uvalite u kadu punu pene. Smestite se između njegovih nogu, naslonite leđa na njegova prsa da bi mogao da vas zadovoljiti rukama, a vi se lagano trljajte o njega i penis. Voda će prskati na sve strane, ali najvažnije je da ćete uživati!

Strpljivo

Ukoliko želite da pojačate doživljaj, probajte stani-kreni seks. Dovedite se do vrhunca, a zatim zaustavite igru. Ne mičite se, ne dodirujte se, ne činite ništa što bi vas nateralo na svršavanje. Nakon pola minute nastavite sve dok ponovo ne dođete pred svršavanje. Višestruko odgađanje dovešće vas do toliko intenzivnog orgazma da ćete se osećati kao superjunakinja.

Mamurno

Nešto je divno u laganom, pomalo nestvarnom seksu jutro nakon pijanke koja je trajala do sitnih sati. Položaj kašike (oboje ste na bokovima, a on ulazi s leđa) idealan je u tim trenucima jer vam dopušta da nastavite da ležite u krevetu, a istovremeno su njegove ruke dovoljno slobodne da dodirnu bilo koji deo vašeg tela, što pak znači da ne morate ništa da radite, već samo da uživate.

Velikodušno

Divno je davati, zar ne? Kad stignete do određene tačke raspoloženja, recite mu da legne na leđa, a vi mu stavite kondom. Potom krenite da ga zadovoljavate rukom i jezikom. Koji minut kasnije, skinite mu kondom i uzmite ga nezaštićenog. Promena dodira, sa kapuljačom i bez nje, biće mu izuzetno interesantna.

Nostalgično

Sećate li se kako ste svake jeseni bili uzbuđeni zbog prvog dana škole? Vratite se u to razdoblje. Umesto da odmah krenete na seks, posvetite se desetak minuta ljubljenju, maženju, laganom trljanju... Ta pomalo glupa reč označava radnju koju tako rado preskačemo, čime se zapravo lišavamo niza užitaka, a seks nakon dobrog uvoda uvek je višestruko bolji.

Ambiciozno

Simultane orgazme nije lako postići, ali ako uspete, shvatićete koliko su vredni. Sledeći put kad se nađete u krevetu, isprobajte pozu 69. Osim toga, ako ste na bokovima, niko ne mora preterano da se napreže, a mrvica razgovora pomoći će vam da uskladite ritam i eksplodirate u istom trenutku.

Nastrano

Kad osetite potrebu da pokaže i svoj nastrani deo ličnosti, poslužite se sopstvenim alter egom. Lakše je prepustiti se nekim zadovoljstvima kad niste u svakodnevnoj odeći. Dočekajte ga već na vratima obučeni kao domino dama, bolničarka ili nešto sasvim treće. Recite mu da njegova devojka radi do kasno, a vi, njena nevaljala bliznakinja, je menjate večeras. Njegova noć iz snova tada može da počne.

(Telegraf.rs/Cosmopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA