Otkrivena veza između muškaraca, fudbala i seks igračaka!

Veza između fudbala i muškaraca vrlo je jasna, ali šta u celoj toj priči rade seks igračke? Vreme je da upravo otkrijete

  • 40

Izgleda da muškarcima za vreme trajanja Svetskog prvenstva u Brazilu neće biti samo do utakmica i piva, kako misle mnoge žene. Sudeći prema rezultatima novijih istraživanja, za vreme Mundijala osvanuće mnogim proizvođačima seks igračaka, ali i damama, s obzirom da upravo u ovom periodu raste prodaja ovih seks rekvizita.

Jedna od najvećih kompanija za proizvodnju igračaka za odrasle, Lelo, otkrila je kako su pre početka ovog najvećeg sportskog događaja muškarci bili kupci čak 4 od 5 seks igračaka. Za vreme te iste nedelje, čak 72 odsto muškaraca bilo je zaduženo za kupovinu seks igračaka na globalnom nivou, dok je taj procenat u Americi bio 74 odsto. Inače, kada nije Mundijal, ta brojka iznosi 50 procenata naspram isto toliko žena.

Ovaj fenomen zabeležen je u SAD-u, Australiji, Japanu, Velikoj Britaniji i Španiji, a zanimljivo je da frajeri inače kupuju rekvizite koji su namenjeni zajedničkom užitku, dok za vreme Svetskog prvenstva raste prodaja igračaka koje su isključivo za žensko zadovoljstvo.

Ove nedelje prodaja je porasla za 80 odsto, što je veoma pohvalno sada kada znamo da muškarci, i za vreme njima najvažnijeg sportskog događaja, misle na užitak svoje lepše polovine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA