Sedam sigurnih načina da upropastite svoju vezu

Veze se ponekad raspadnu zbog krupnih stvari, a ponekad zbog sitnica i gluposti. Često se dašava i to da ne možemo da razlikujemo jedne od drugih. Zato, da iza neke sitnice, potpuno neočekivano, ne biste naišli na ledeni breg koji vas može koštati raskida

  • 0

Da biste zadržali svoju vezu na pravom putu, ne smete da upadnete u neku od klasičnih zamki. Evo koje su to zamke koje vas sigurno mogu dovesti do raskida ili razvoda:

DUGOVI

Brojna istraživanja su pokazala da je novac razlog broj jedan čestih svađa među partnerima. Ako imate zajednički budžet, obavezno napravite finansijski plan kog ćete se oboje pridržavati.

OTUĐENJE OD PRIJATELJA

Lepo je biti zaljubljen, ali prijatelji su bili tu i pre njega, zato nipošto nemojte sada da ih ignorišete. Takođe, oni su od kjučnog značaja za uspešan brak, posebno onda kad vam je potreban neki savet ili mali odmor od partnera.

NEDOSTATAK SEKSA

Seksualna rutina je nešto što itekako može da naškodi vašoj vezi. Naravno da ste oboje zauzeti, ali ponekad treba inicirati seks i kad ti se ne da. Brzo ćete promeniti mišljenje.

ZANEMARIVANJE SEBE

Našli ste čoveka s kojim želite da provedete život, ali to nikako ne znači da bi zbog toga trebalo da se zapustite, već upravo suprotno.


NJEGOVI RODITELJI

Jedno istraživanje otkrilo je da čak 50 odsto ispitanika ima problematičan odnos s partnerovom porodicom. Ponekad se treba ujesti za jezik i učiniti i ono što vam se ne da. Takođe, ako vam se partner žali na njih, poslušajte ga, ali nemojte dodatno podsticati to nezadovoljstvo, jer vam se to sve kad tad može vratiti.

VREĐANJE

Naravno da ćete se ponekad posvađati. Ali, pre nego izgovorite nešto što nećete moći da povučete, izađite iz kuće i prošetajte, ili prespavajte.

OPSEDNUTOST

I to ne jedno drugim, već stvarima kao što su važni koraci poput veridbe ili deteta. Uživajte u svakom trenutku, jer isforirane stvari nikada ne završe dobro.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA