Pobegao sa svadbe kad mu se mlada maskirala u babu! (FOTO) (VIDEO)

Legendarna glumica Odri Hepbern jednom je rekla da se lepota žene samo povećava s godinama. Međutim, ovaj razmaženi Kinez nije mogao da prihvati činjenicu da će njegova izabranica jednog dana ostariti i da mu njena unutrašnja privlačnost neće biti ni upola atraktivna kao njena lepota danas

  • 4

San svake neveste jeste da je njen izabranik čitavog života voli podjednakim žarom, čak i kad joj se lice izbora, telo opusti, a ona ostane bez devojačke lepote. Želeći da pronađe baš takvog muža, ova Kineskinja odlučila je da testira svog mladoženju.

Budući mladenci trebalo je da svoj venčani foto-album snime nekoliko dana pre same svadbe i dogovor je bio da se nađu u centru grada Šenžena. Kada se mladoženja pojavio, sačekalo ga je neprijatno iznenađenje: njegova voljena pojavila se na trgu sa šminkom koja je učinila da izgleda kao veoma stara i ružnjikava baba.

Devojka je zatim pitala svog verenika “Da li ćeš me voleti i kad mi bude 70 godina?” i dodala, da ako misli da hoće, onda mu sigurno neće smetati da snime fotograije s njom u takvom izdanju.

Svedoci ove scene tvrde da je mladoženja poludeo! Krenuo je da viče na svoju izabranicu, da joj naređuje da skine tu glupu šminku, a kada je ona odbila, krenuo je da urla kako je zloupotrebljen. Zatim je ljutito bacio svoje naočare i odjurio sa lica mesta.

Nesuđenoj mladi preostalo je samo da u venčanici, sama nasred ulice, lije gorke suze.

- Namerno sam to uradila, jer sam želela da vidim hoće li me voleti i kad ostarim. On je pre mene bio veliki ženskaroš i zato sam htela da budem sigurna. Prema meni je bio dobar i zato sam i htela da se udam za njega – otkrila je devojka prisutnim posmatračima.


Ova priča, za koju nije baš sasvim sigurno da nije nameštena, izazvala je bujicu rasprava na kineskim društvenim mrežama. Muškarci su se podelili na dva tipa: oni koji bi svoju dragu bezuslovno voleli kakva god da je i one koji bi glavom bez obzira pobegli iz braka čim bi im supruga malkice poružnela.

Kako vi gledate na žensku lepotu koju nagriza zub vremena?

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mica

    30. oktobar 2014 | 20:22

    "Kako gledate na zensku lepotu koju nagriza zub vremena?" Isto kao i na stomacinu koji dobijaju s godinama ;)

  • xxx

    31. oktobar 2014 | 22:07

    Tad bi I on bio star

  • SonjaS

    2. novembar 2014 | 17:39

    A oni jadni ne stare, nego se podmladjuju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA