Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovako je ćerka Goce Božinovske izgledala dok je išla u školu: Živela sa bakom, svaki dan pešačila 8 kilometara

A. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 2
Jelena Vučković Printskrin: Youtube/Grand Magazin

Ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića , pevačica Jelena Vučković je otvorila dušu, pa je u jednoj emisiji sa suzama u očima pričala o teškom detinjstvu i odrastanju na selu sa bakom i nasilnim dedom.

Njena ispovest je privukla veliku pažnju javnosti, ali pevačica ne krivi majku za to već je brani, ali i nerado seća detinjstva provedenog na selu u okolini Kraljeva.

- Da vam nešto kažem iskreno, moja majka nije ništa kriva... Ja sam pričala o dedi, otac moje majke je bio čovek koji je dosta pio i bio je preke naravi... Stalno bi dolazio pripit i maltretirao baku i sve oko sebe..Bila sam mala i nemoćna, pa sam pokušavala da joj pomognem - istakla je Jelena za Telegraf i dodala:

- Moja majka je uvek bila uz mene, bila je mlada, borila se i radila. Svaki dinar koji zaradi poslala bi za nas da imamo lepo da živimo, ništa mi nije falilo što se toga tiče...

Ona je svojevremeno podelila i fotografiju iz osnovne škole, perioda kog ne želi da se seća.

Jelena je istakla da joj je baka bila najveći zaštitnik, a ispričala je i kako je pešačila do škole jer nije bilo autobusa.

- Ja sam i dalje neshvaćena, a to kad kažeš rodtelju, on ne veruje, ne želi jednostavno, misli: "Ostavio sam te tu" i potisne to. Ona želi da kaže da je bilo sve perfektno, kao i svaki roditelj, kao i ti da ostaviš svoje dete, znaš da je u sigurnim rukama, a donekle... Ne govorim za baku, i onda je tu bilo dosta suza, straha, bežanja - rekla je, pa otkrila da su njeni drugari iz škole bili surovi prema njoj.

- Bila sam mala, baka me je uvek štitila, ona dođe i sačeka me. Škola je bila udaljena četiri kilometra, išla sam peške, tada nije bilo buseva, tek smo negde u osmom raazredu dobili bus. Ja sam živela na selu, rođena sam u Beogradu, ali igrom slučajeva sam odvedena. Dosta se pešačilo i ta starija deca su me zadirkivila kao "bakino unuče", bilo je tu svega. Osećala sam se odbačeno, a kako i ne, šta je tada jedna žena sa 50 godina da mogla da mi pomogne, učinila je sve što je moga, ali je bila nemoćna kao žena. Tu nije bilo muške ruke da ti pomogne, baka me branila od svega - istakla je pevačica u ispovesti za Grand magazin.

(Telegraf.rs)

Video: Sestre Mirka Šijana došle u crkvu: Jelena Vučković u dekolteu, Zorana zamotana do grla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cole

    7. maj 2024 | 14:12

    Dosta više o ovoj Jeleni ko da je Goca htela da je ubije.Sta joj je falilo malo kulture nije na odmet i da ne pljuje po majci tako posle 40godina.Nije uspela kao pevačica udala se neka živi svoj život,nije ona za sve u pravu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA