ROMANTIČNI HOROSKOP: Evo kako da pronađete srodnu dušu!

Mnoge devojke su se razočarale u ljubav i prestale da tragaju za svojom srodnom dušom, ali nemojte očajavati nego nastavite s potragom, jer za svakog od nas postoji neko ko nam je kompatibilan

  • 22

Svaka žena i svaki muškarac su univerzum za sebe, a muško-ženski odnosi su pravi sudar svetova, zbog toga uopšte nije lako pronaći srodnu dušu u svemu tome, ali zato horoskop može da pomogne.

Ovan

Za vas je ljubav strast i uzbuđenje. Volite da flertujete i gotovo uvek osvojite muškarca kojeg poželite jer je nemoguće odoleti vašem šarmu i duhovitosti. On je potpuno očaran vašom željom da ga imate i svim onim što ste smremni da uradite kako biste mu dokazali svoju ljubav.

Vaša srodna duša: Budući da ste skloni dominaciji, ali i takmičenju, najviše vam odgovara da imate partnera koji će moći da vam parira. Lovci kao što su Strelac i Lav, najbolji su plen.

Bik

Moćni Bik je je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Vi sanjate o savršenom princu koji će vas držati za ruku i obasipati malim poklončićima. Zauzvrat, biće vam zadovoljstvo da ga razmazite. Vi ne igrate igre u ljubavi, niti volite muškarce koji ih igraju. Strpljenje i odlučnost vam dopuštaju da čekate savršenog tipa radije nego da trošite vreme na običnu vezu.

Vaša srodna duša: Vaša osećajne strane je privlačna za Ribe, pa s njima možete ostvariti skladan odnos, ali vama može biti privlačnija jaka Škorpija.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Blizanci

Vi ste majstor flerta, i gde god da se pojavite za sobom ostavljate gomilu slomljenih muških srca. Vi ne želite nikoga da povredite, ali mladići se jednostavno zaljubljuju u način na koji se smejete ili zabacujete kosu. Uživate u ovim igricama sve dok ne pronađete tipa pored kojeg ćete želeti da se skrasite.

Vaša srodna duša: Privlači vas samostalna Vodolija, ali idealni karakter za vas je Strelac zato što on ume da voli vaš avanturistički duh i majstor je flerta, kao i vi.


Rak

Vi ste osećajna ljubavna ptičica. Vama je potreban muškarac koji voli da se mazi, ali u isto vreme i poštuje vaše staromodne standarde. Važno vam je da se vašim roditeljima dopada vaš dečko, jer je vama najvažnija porodica. Tvoj idealni dejt sa dečkom je kada ostanete kod kuće, i uživate gledajući zajedno filmove.

Vaša srodna duša: Vaše snažne emocije mogu uliti poverenje jednoj Devici da vam otkrije svoju nežnu stranu u kojoj ćete sigurno uživati.

Foto-ilustracija: Foter/Alaskan Dude Foto-ilustracija: Foter/Alaskan Dude

Lav

Kraljevska Lavica voli da bude glavna u ljubavi. Muškarce pomalo plaši vaša samouverenost i nezavisnost, dok vas ne upoznaju. Istina je da moćna kraljica džungle može postati preplašeno mače kada joj neki muškarac slomi srce. Duboko u duši, vi ste mačkica koja voli da ima samo jednog dečka koga će zvati svojim. Duboko ste odani, i to zahtevate i od partnera.

Vaša srodna duša: Blizanci i Strelac vam nude uzbuđenje, ali pored Raka se osećate sigurno i voljeno.

Devica

Stidljiva Devica nije od onih koji ljube, a posle pričaju o tome. Ljubav je intimna stvar između vas i vašeg dnevnika. Vaš ljubavni stil je pre da ga pustite da se pita, nego da napravite prvi korak ili se besramno bacite na tipa. Ne želite da budete misteriozni. U suštini, vi ste potpuno otvoreni i iskreni, čim odlučite da dozovolite mladiću da vam se približi. Međutim, pre nego što se to dogodi, on će morati da da vas impresionira svojim umom.

Vaša srodna duša: Prijao bi vam senzibilitet jednog Jarca kog biste umeli da poštujete.

Foto-ilustracija: Foter/Nina Matthews Photography Foto-ilustracija: Foter/Nina Matthews Photography

Vaga

Vaše magične moći vam dozvoljavaju da privučete baš onaj tip mladića koji želite, a zatim bacite čini koje učine da se beznadežno zaljubi u tebe. Ovo ne znači da niste probirljivi. Vaš dečko mora da izgleda dobro i oblači se dobro kao i vi.

Vaša srodna duša: Ne možete ignorisati način na koji Ovan ulazi u prostoriju, ali on nije pravi za vas. Rak će vas obožavati kao niko drugi.

Škorpija

Škorpija se ne boji da se bori za ljubav. Čim spazite nekog muškarca, vi instinktivno znate šta ćete da uradite i kažete da bi vas on poželeo. U stvari, vi ste toliko dobri u igri zavođenja da će on pomisliti kako on juri vas. Vi konce uvek držite u svojim rukama. Emocije držite zaključane dok niste sigurni da mu možete verovati. A onda, on neće spoznati intenzivniju ljubav od vaše.

Vaša srodna duša: Ribe i Rakovi su znakovi na koje padate.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Strelac

Kada je u pitanju ljubav, veoma ste opušteni. Mladići padaju na vas jer ih ne zamarate i ne dramite bez potrebe. Volite tipove koji vole dobar provod, avanturističkog su duha i spontani su. Potrebno je i da budu iskreni i poštuju to što vi posmatrate stvari onako kakve one zaista jesu. Duboko u svom srcu, ceznete za putovanjima, pa vas često privlače mladići egzotičnog izgleda ili oni koji potiču iz udaljenih mesta.

Vaša srodna duša: Najbolje je da se držite mladića slobodnog duha kao što su Vodolija ili Blizanac.

Jarac

Za vas je ljubav ozbiljna stvar. Nema šanse da dovedete svoje srce u opasnost, osim ako ste sigurni da su vam osećanja uzvraćena. Vi volite da ispitujete okolinu, a zatim lagano uplovite u vezu. U vašim romansama prijatelji igraju veliku ulogu jer vam često pribavljaju važne informacije.

Vaša srodna duša: Bik i Devica mogu vas razumeti bolje nego bilo ko.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Vodolija

Vi ste nezavisni. Najveća greška koju neki mladić može da napravi je da ugrozi vašu slobodu. Ne želite da ljubav upravlja čitavim vašim životom. Petkom uveče volite da se vidite s njim, ali zato subotom izlazite s drugaricama. Ako mu to ne odgovara, otpisujete ga. Takođe mu je potrebno da ima samopouzdanja da bi razumeo da je vaše srce dovoljno veliko da voli sve.

Vaša srodna duša: Tip rođen u znaku Device je dobar za vas jer i on voli da ima slobodu.

Ribe

Astrološka boginja ljubavi je najsrećnija kada je stvarno zaljubljena. Vi ste nepopravljivi romantik koji potpuno veruje u postojanje srodnih duša. U stvari, spremni ste da prevrnete i nebo i zemlju da biste pronašli svoju. Kada budete pronašli savršenog mladića, bićete spremni sve da učinite za njega, ali ponekad je greška da njegove potrebe stavljate ispred svojih.

Vaša srodna duša: Rak oseća vaš bol, i deli vašu radost bolje nego bilo koji drugi znak.

(Telegraf.rs / 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hajd,Bojan,itd

    24. januar 2015 | 18:49

    Moram javno da kazem da sam danas jako srecan.Upoznao sam coveka svog zivota.Datum vencanja jos ne znamo bicete obavesteni.Molim dame ako neka ima cipele sa visokom stiklom br 35 da mi pozajmi za svadbu.Periku vec imam, samo jos vencanicu da kupim.Moj Toplista je vec kupio roze odelo i crvenu leptir masnu, ko lutka mi je lep.Svirace nam Mile armonikas i Cicka pevacica, sator bice velik,bice mlogo veselo:-)Mlogo sam srecan:-)

  • Toplistanadrealista

    24. januar 2015 | 13:39

    Ja sam seljak u duši ali šta ću

  • ♡ LaViCa ♡

    23. januar 2015 | 22:02

    Jaooo...daa, prava sam Micaa Macaaa hehe :D samo jos da se pojavi taj Rak...jer ako nastavite sa Blzancima i u ovoj godini,,,ima da ripam u 'ladan Dunav hahaha...jer stvarno nema smisla, dve srece okusila sa njima, tj. dva Blizanca bila u mom zivotu i...prc :))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA