BIZARNI SEKS FETIŠ: Nećete verovati gde on voli da stavlja testise kad se napali. Ona to zove "majmunovo penjanje"!

Čitateljka je priznala da je imala partnera koji je voleo da radi ovu neobičnu stvar tokom seksa. Sigurno ćete se zapitati zašto i kakav li je osećaj

  • 5

Seks je senzualno iskustvo koji svaka osoba na svetu doživljava na drugačiji način. Poznato je da muškarce više uzbuđuju vizuelni nadražaji, dok je ženama lakše raspaliti maštu stransnim šaputanjima.

Nije mogla da veruje gde joj je dečko gurao penis dok je spavala!

Ipak, neke pale malo grublje igre što je dokazao i planetarni hit film "50 nijansi Siva". I dok neki smatraju da je ovaj film prikazao mračniju stranu ljudske seksualnosti, nekima je on bio isuviše blag.

Da je to tačno, dokazala je i priča jedne čitateljke "Women's Healtha" koja podelila je svoje iskustvo o čudnom seksu koji je imala sa jednim od svojih partnera.

- Jedan muškarac s kojim sam bila imao je određenu radnju u seksu koju sam nazvala "majmunovo penjanje". Nekako bi se popeo na mene i potom pritisnuo svoje testise na moje zatvorene oči - priznaje ona.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kao i svak žena bila je veoma zatečena njegovim fetišem i želela je da shvati zašto ga to pali.

- Ne znam šta je hteo da postigne time jer nije pristao da mi objasni kada sam ga pitala. Nekako je tamo "visio" s njima i malo ih pomerao - objasnila je ona.


(Telegraf.rs / Izvor: Women's Health)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA