VODIČ ZA MILFARE: Evo kako da smuvate mlađeg frajera ako ste udata žena ŽELJNA SEKSA!

Da li vas je nekad zainteresovao neki mlađi momak od kog ste odustali zbog okolnosti? Evo kako da ostvarite svoju fantaziju

  • 5

Svaki brak vremenom upadne u rutinu i postane pomalo dosadan, zato u nekom trenutku treba da se okrenete sebi i svom zadovoljstvu. Danas se sve češće događa da žene biraju dosta mlađe ljubavnike. Verovatno ima razloga za to.

Ako vam šalje neki od ovih signala, znajte da je gotov - zaljubio se!

Sve što prkosi normama je dodatno interesantno, i to je samo jedna od mnogih prednosti koje krase ovakvu šemu. Zato, primenite neki od ovih fazona i “smotajte” nekog mlađanog frajera. Evo i kako.

Zabranjeno voće

Mlađi momci obično gledaju na udate žene kao na nešto zabranjeno, upravo zbog važećih konvencija. Zato izgradite privlačnost i žudnju kod njega, dajući mu do znanja kako bi lepo bilo da vas ima, ali držite distancu sve dok ga ne dovedete tamo gde vam je potreban. Dalje ćete već znati šta da radite s njim.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pažnja

Mlade i atraktivne devojke najčešće su nepristupačne i hodaju podignutog nosa. Momci trče za njima, ali imaju jako malo uspeha pa će im sigurno prijati vaša pažnja. Samo pazite da ne preterate i da ne otkrijete svoje namere. Čekajte da odreaguje prvi, neće moći da odoli.

VODIČ ZA ŠVALERE: Evo kako da najlakše u krevet odvučete UDATU ženu

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy


Dominacija

Muškarci su navikli da moraju da budu dominantni i da ulažu sebe u odnose iz kojih možda neće izvući ništa. Prijaće im da budu u suprotnoj ulozi. Zato, preuzmite inicijativu. Izvedite ga negde, zadirkujte ga, svideće mu se da neko lovi njega. To će i postaviti stvari u vašu korist, jer vi imate šta da izgubite, a ovako će izgledati da je on na gubitku, jer vi kontrolišete situaciju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Brinite se o njemu

Svi muškarci su večita deca, a pogotovo mladi. Postavite se donekle majčinski prema njemu. Izrazite zabrinutost za njega, raspitajte se o nečemu što ga muči, saslušajte ga, čak ga i izgrdite. Brzo će vam se predati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragi

    7. jun 2015 | 09:22

    Obozavam MILF mmmmm

  • Ivana

    6. jun 2015 | 22:17

    A od kada je devojci/udatoj zeni koja je lepa potrebna tehnika kako nekog muskarca da ,,smuva,,......bolje pistite kako ih izbeci i odbiti,a ne biti neprijatna....a ne kako ih privuci.....bar je zeni to mnogo lako.....

  • Oldboy86

    6. jun 2015 | 23:45

    Tacno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA