DEVOJKA OPROSTILA ČOVEKU BEZ PENISA: Bila je ljuta što joj nije rekao istinu, ali ga ipak voli!

Čovek koji je rođen bez penisa uspešno je to krio od svoje devojke, a kad je saznala njegovu tajnu nije ga ostavila, već mu je sve oprostila

  • 6

Sećate li se priče o čoveku koji je rođen bez penisa, a uspeo je da spava sa sto devojaka? E pa on je, verovali ili ne, iako rođen bez penisa, čitavih godinu dana krio je tu činjenicu od svoje devojke i to uspešno. Intimne trenutke je izbegavao tako što je lagao da ima problema s bubrezima i da zbog toga ne može da ima seks.

Njegova devojka je u početku bila ljuta što je tako nešto krio od nje, ali sve mu je oprostila.

Fedra Fabijan (25), studentkinja iz Budimpešte, u vezi je sa Endrjuom Vordlom (40), iz Mančestera, još od 2012. godine.

- Ponekad je ženama jako teško da saopšte momku da ne mogu da imaju decu. Zamislite koliko je njemu teško da otkrije tako nešto o sebi – kaže Fedra.

Endrju se podvrgao specijalnom tretmanu i nada se da će lekari uspeti da rekonstruišu njegov penis. To je i povod za dokumentarac o njemu, koji će biti prikazan sledeće nedelje.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Dukumentarni film će se zvati “Čovek bez penisa”, a tema će biti zajednički život Endjua i njegove devojke Fedre.

Pored toga što on ima ovakav hendikep, Endrju i Fedra imaju ispunjen ljubavni život i nikad nisu bili srećniji.


Njih dvoje su se upoznali u jednom kampu gde su oboje radili, a kad su se vratili svojim kućama, održavali su vezu na daljinu, preko Skajpa. U toj fazi on nije imao nikakvih problema da sakrije činjenicu da nema penis, međutim, posle pet meseci ona je odlučila da dođe u Veliku Britaniju da bi bila s njim.

- Nisam mislio da će zaista doći. Ko bi došao iz Budimpešte u Stounbridž? Mislio sam da od toga nema ništa, ali ona je ipak došla – priča Endrju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

On je u mlađim danima, kako tvrdi, spavao sa preko 100 žena. Uglavnom ih je lagao i zbog toga nije ponosan. Skrivanje činjenice da nema penis uvek je bilo opterećenje za njegov um, ali sa Fedrom je bio iskren, a ona je ostala s njim.

- Stvarno verujem da nismo životinje i da seks nije jedina važna stvar. Svako veče pre spavanja dugo pričamo u krevetu. Nikada nisam imala takav odnos s muškarcem – kaže ona.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    5. jun 2015 | 17:22

    Bolje se roditi bez k...a nego bez srece, jer ako imas srece i on ce narasti. Tako bar kazu.

  • Ivana

    5. jun 2015 | 22:07

    U mnogooo goroj situaciji je on....ona moze biti seksualno zadovoljna od strane njega na mnogo nacina...dok on mnogooo tezko....nadam se da ce ostati zajedno.....

  • Republika Srpska

    5. jun 2015 | 17:58

    Nema Zivota bez ... Sada je interesantno ali kada se zasiti Dugih prica Sleduje Sex a njega nema.Zato ostavi ti njega i trazi Sebi pravog Kao Sto je Bog Stvorio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA