≫ 

ŽENE PRESUDILE: Evo kako izgleda SAVRŠENO lep PENIS! I ne, nema veze s veličinom

Kad je u pitanju vaš penis, sigurni smo da vas najpre brinu njegove dimenzije. Ali, konačan sud po ovom pitanju daju – žene! Evo šta one kažu

  • 18

Iako su u mnogo čemu jači pol, kada je u pitanju njihov “ponos”, muškarci baš i nisu tako samopouzdani i, iako to nikad ne bi naglas priznali, strašno ih brine da li njihov “vršnjak” izgleda dovoljno lepo. Zato su švajcarski istraživači okupili mnoštvo dama na gomilu i pitali ih kakvi se njima penisi najviše dopadaju.

AH, TAJ PENIS: 18 užasnih stvari koje stvarno mogu da se dogode i ugroze vam ponos!

NA OVO STE ČEKALI GODINAMA: Evo koja je stvarno prosečna dužina penisa! (VIDEO)

Ono što će vas sigurno iznenaditi jeste to da ženama skoro da uopšte nije važna dužina i debljina penisa, već pre svega opšti utisak koji muška alatka ostavlja na njih.

Takođe, pripadnicama nežnijeg pola veoma je važno u kakvom su stanju stidne dlačice i koža ovog delikatnog područja.

Obim penisa se nalazi na četvrtom mestu prioriteta, dok je dužina tek na šestom, odmah iza oblika glavića.

Foto-ilustracija: Foter/abolotnov Foto-ilustracija: Foter/abolotnov

Na pretposlednjem mestu onoga što je damama bitno na golom muškarcu su veličina i oblik testisa.


Ono što je ženama najmanje važno jeste na kojoj je tačno poziciji na glaviću smešten otvor uretre, pa tako muškarci koji imaju malkice izmeštenu “rupicu” kroz koju mokre, apsolutno nemaju oko čega da se brinu.

Tako čak ni momci koji imaju hipospadiju - kongenitalnu malformaciju (urođenu manu) penisa koju karakteriše izvod mokraćne cevi (uretre) na neuobičajenom mestu, ponekad čak i izvan glavića – mogu da odahnu.

Da li se i kako hipospadija leči?

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ipak, kad se uzmu u obzir svi faktori, i rezultati svih 105 dama koje su učestvovale u proceni penisa, ispostavlja se da ne postoje univerzalni faktori koji definišu “lepotu” muškog polnog organa. Jer, svakoj se dopada neki drugi. A znate kako se kaže - “lepota je u oku posmatrača”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IVANA

    22. jul 2015 | 18:06

    Prvo se primeti velicina i oblik,da se ne lazemo....niko odmah ne hleda kakve su dlake....ja licno volim kada je glavic srazmeran velicini ostatka penisa,kad nije previse manji niti da je veci od ostatka....volim i kad je kozica spustena u toku erekcije,kada je glavic skroz vidljiv...takodje volim i kada penis stoji jako visoko na goreu toku erekcije a ne ravno....volim velike testise,a obozavam kad se skupe za vreme sexa,sto se tice dlacica nije mi toliko bitno...volim lepo podsisano,a i skroz skraceno.....:-)

  • jelena

    28. jul 2015 | 15:35

    Ovaj tekst je pisao muskarac! Jer velicina je BITNA! I to mi zene najbolje znamo i o tome pricamo izmedju sebe.

  • IVANA

    23. jul 2015 | 17:05

    Medicinar Ks@ Prvo me pitas dal sam udata:-) a onda dal sve ovo pricam iz predhodnih ili sadasnjih iskustava????Zbog cega te sve to zanima?:-))))Jel sam ja to na nekom informativnom razgovoru:-)))))?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA