ŠALJITE ĆERKE NA MORE DA IMAJU VIŠE SEKSA: Ovako Danci podižu natalitet! (VIDEO)

Nisku stopu nataliteta iskoristila je jedna danska turistička agencija i napravila originalnu marketinšku kampanju

  • 9

Projekcije demografske slike Evrope su loše. Natalitet većine nacija toliko je mali da države dolaze na različite ideje da spreče izumiranje.

Danska ima jednu od najmanjih stopa nataliteta. Uprkos velikim pravima i povlasticama koje u toj bogatoj zemlji imaju majke, svaka od njih rodi „tek“ 1,7 dece što je nedovoljno za održavanje broja stanovništva.

To je iskoristila jedna danska turistička agencija i napravila vrlo uspešnu marketinšku kampanju koju je samo na Jutjubu u dva dana videlo skoro milion ljudi.

U reklami, agencija majke nagovara da svoje odrasle ćerke s partnerima šalju na "aktivni" odmor, jer istraživanja pokazuju da ljudi na odmoru češće imaju seksualne odnose.

Moto njihove kampanje je “Učini to za majku“.

- U Danskoj se još ne rađa dovoljno dece, uprkos malom napretku. To nas brine. No, u celoj priči najviše pate majke koje nikada neće doživeti iskustvo da budu bake - kaže narator u videu i dodaje:

- Ako to ne učinite za Dansku, učinite za – majku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    2. oktobar 2015 | 23:25

    I ovde bi bilo mnogo dece da nema desetine hiljada abortusa. To vazi i za Dansku. U Evropi gde je promiskuitet i slobodna ljubav uobicajeni rezultat toga nije uvek radjanje. Tamo gde nema mnogo seksa tamo ima puno dece.

  • sibin

    2. oktobar 2015 | 23:46

    bolesnici.

  • hhht

    3. oktobar 2015 | 10:45

    M

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA