VENČALI SU SE SAMO MINUT NAKON ŠTO SU SE UPOZNALI: Niste ni verovali da je ovako nešto moguće (FOTO)

Erika Heris, sa zapadne obale SAD, otkrila je da je Njujorčanina Arta Vana, čoveka njenih snova, našla kroz komentare na strani zajedničke prijateljice

  • 3

Samo nekoliko sekundi pošto su se videli uživo po prvi put, Erika Heris (36) i Art Van (40) su se venčali! Desilo se to nasred aerodroma u Ontariju, u Kaliforniji.

Želite da ga osvojite? Evo šta NIKAKO ne smete da radite

Spontano venčanje je baš prikladno za ovaj neklasičan par koji se tokom protekle godine "sretao" na Instagramu, ne baš toliko često.

Herisova, majka troje dece, je izjavila za ABC News today, da je Njujorčanina Vana, čoveka njenih snova, našla kroz komentare na strani zajedničke prijateljice.

Par je flertovao kroz lajkove i komentare na slike i pesme onog drugog, što je vremenom dovelo do direktnih poruka i dugih telefonskih razgovora tokom noći.

Printskrin: Kcal9 Printskrin: Kcal9

Pre tri nedelje, zajednički prijatelj sa Instagrama pitao ih je zašto se ne venčaju već jednom. Njima nije trebalo reći dvaput. Van je rekao svom stanodavcu da napušta stan u Njujorku, dao je otkaz kao glavni kuvar u lokalnom restoranu i kupio kartu u jednom pravcu - za Kaliforniju.

A ostalo je istorija!

- Kad se avion prizemljio, par se po prvi put zagrlio, razmenio prstenje i zavete i nastalo je "#Instavenčanje" - priča Erika Heris. - Imali smo avanturu u San Dijegu za medeni mesec.


Iako se tek očekuje da par razreši "tehnička" pitanja, kao što je gde će se za stalno nastaniti, kako da ozvaniče svoj brak i kako da saopšte vesti obema porodicama, Erika kaže da nije mogla da nađe bolju osobu da s njom deli ostatak života.

- Ako neko kao ja, može da nađe ovakvu ljubav - ljubav kakve ima samo u bajkama - može i bilo ko - smatra Erika Heris. - Deluje ludo, ali stvarno je prelepa priča. Zahvalna sam na ovom osećanju i sve to želimo da podelimo sa drugima.

(Telegraf.rs / Izvor: abcnews.go.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran wien

    5. februar 2016 | 07:25

    Hahaaa, pa za Minut ne mogu ni da se Pozdrave i Upoznaju.Mislim na Imena i to Takoooo.

  • Krsta

    6. februar 2016 | 18:22

    Sve što je brzo je kuso,kaže poslovica.. To je samo.kod ludih amerikanaca moguce

  • Beogradjanka

    11. februar 2016 | 11:27

    I razveli se posle 45 min zbog statusa na fejsu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA