Imao sam seks s 400 žena, a sad mi je to sve dojadilo! Ispovest TVITER-KAZANOVE će vas smoriti! (FOTO)

Da li biste vi voleli da vas žene zasipaju golim fotografijama na internetu? Ovaj momak doživljava baš to

  • 14

Beni Džejms (22), postao je slavan na Tviteru po tome što je spavao s preko 400 žena. Redovno objavljuje svoje fotografije i misli na toj društvenoj mreži, a kao odgovor dobija brojne selfije od devojaka i žena. Kažđe da mu je to upropastilo život, jer mu je seks dosadio.

Ovaj internet Kazanova ima 90.000 pratilaca, stalno mu stižu ponude od raznih žena, međutim, on kaže da je umoran od dejtova i da mu sve to pravi problem da pronađe nekoga za ozbiljnu vezu.

Mladić nije baš srećan zbog svoje popularnosti i nije sposoban za seks sa istom osobom više puta.

- Sve što one hoće od mene je seks, a ja to ne mogu da im pružim, makar bile i Rijana. Ne mogu stalno da imam seks, to mi je postalo dosadno - kaže Beni i tvrdi da je postao objekat ženskih seksualnih želja.

Počeo je da ulaže mnogo više napora u dejtove, a u poslednje vreme izbegava seks neko vreme, jer se plaši da će se onda sve brzo završiti.

Foto: Twitter/Beno_ldn/media Foto: Twitter/Beno_ldn/media

- Većina mojih veza se završava za jedan dan, jer je u pitanju samo seks. Ali, ako hoću nekoga da zavolim, moram da pokušam nešto drugo, idemo u zoološki vrt, hranimo patke... - priča Beni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA