DAN KAD SAM SAZNALA DA ME VARA: Nisam mogla da verujem da je otac moje dece LAŽOV, GAD I PREVARANT!

Ceo svet joj se srušio u samo jednom trenutku, a onda je shvatila stvari koje su joj pomogle da nastavi da živi. Ispovest ove žene će vas ostaviti bez teksta

  • 17

Žene su sklonije razmišljanju koje sve mere treba da preduzmu da ih partner ne prevari, ali ako se to ipak desi one se veoma teško nose sa situacijom.

SPAVAO SAM S BRATOVOM DEVOJKOM, UBIĆE ME AKO SAZNA: Ispovest dečka kojeg je zaskočila "snajka"

Krenuo je da prevari ženu sa njenom najboljom drugaricom, a onda je uhvaćen. Ono što je usledilo zove se pakao! (VIDEO)

Ako ste prevareni, i život vam se u jednoj sekundi pretvorio u haos, treba da znate da svuda postoje ljudi koji su prošli ili trenutno prolaze kroz isto, piše Huffington Post, a prenosi 24 sata.

Jedna žena je odlučila da razotkrije prevaru svog muža, a u ispovijesti priča o svemu što joj je prolazilo kroz glavu, što uključuje i mnoga pitanja: "Da li je bolje da budete u neznanju ili da se nosite s grubom istinom koja može da sruši sve?", "Da li može iko unapred da zna kako bi postupio u slučaju da bude prevaren?" i "Šta da uradite ako vas vezuju zajednička deca?".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sedela sam za svojim stolom na poslu dok su mi prsti prelazili preko tastature. Duboko sam udahnula i unela najbolji mogući pokušaj šifre e-mail adrese mog supruga. Jedan klik kasnije, saznala sam da sam u pravu, i oko njegove šifre i oko mog osećaja da me vara. Nikad u životu nisam toliko snažno želela da sam ipak u zabludi.

Nakon što sam mu hakovala e-mail i Tvitter nalog, nisam mogla da prestanem da čitam. Bilo je toliko puno poruka, od razgovora o knjigama i muzici do detaljnih i ekspicitnih opisa seksa, i, ono što je najbolnije, izjava ljubavi i žudnje. Čitala sam sve dok nisam mogla više da podnesem i onda sam otišla do svog auta. Sedela sam, jecajući, sve dok mi se mobilni nije oglasio.


"Hej zlato, je l' dolaziš uskoro kući? Cmok!", bio je to on. Reč "cmok" me je dokrajčila, ona je pretvorila moju tugu u stravičan bes. Jurila sam kući, sve vreme razmišljajući o uvredama koje ću mu prosipati u lice, pitajući se da li mogu da ga ošamarim toliko jako da ga boli, bar približno onoliko kako je mene bolelo. Zamišljala sam da ću se suočiti s ovim kao lik iz filma, izbaciti ga napolje, zapaliti mu odeću. Vozila sam se i govorila naglas: "To je to, ovo je naš poslednji dan braka. Poslednji dan u kojem se vozim kući svom mužu!".

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Ušla sam u kuću da vidim lažova, prevaranta, gada, i zatekla ga kako sedi i nežno češlja kosu naše ćerke. Ona je spustila svoju glavu na njegovu nogu i zajedno su pevušili njenu omiljenu pesmu. Izgledala je kao tatina princeza, a nežnost sa kojom je on češljao njenu kosu samo me je podsetila koliko je voli otkako je prvi put udahnula.

Lažov. Prevarant. Gad. Otac moje dece.

U tom trenutku sam shvatila tri stvari: moj muž je odličan otac, moj muž mi je slomio srce i to kako ću se nositi s tim što me je muž pevario će biti puno komplikovanije nego što sam mogla da zamislim.

U danima koji su usledili, prljava istina je izašla na videlo, a ja ni u jednom trenutku nisam bila sigurna da radim pravu stvar. Tražila sam da se iseli, ali i da dolazi kod nas svako jutro da bi odveo klince u školu i svako veče da bi jeli zajedno sa njima. Rekla sam mu da ode kod nekog terapeuta, ali nisam želela da angažujemo bračnog savetnika. Uzela sam polovinu novca sa zajedničkog računa i otvorila svoj. Razmišljala sam da li ću moći sebi i deci da priuštim kuću koja nam je dom.

Činilo mi se nemoguće i da pomislim da više nikad neću da ga poljubim. Najviše sam razmišljala o deci i o tome šta je dobro za njih. On je prekinuo aferu, bar je tako rekao, i želeo je sve da ispravi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Prvi dani i nedelje, posle suočavanja sa istinom za mene, su bili najusamljeniji period u mom životu. Iako nisam uradila ništa pogrešno, osećala sam ogroman stid i neprijatnost i nisam mogla o tome da razgovaram s prijateljima. Moj strah od budućnosti i tračak nade, koji sam gajila, sprečili su me da pričam sa drugima. Po glavi su mi se vrzmala pitanja: "Šta ako kažem svima, a mi se pomirimo? Hoće li ga moji prijatelji zauvek mrzeti?". Mislim da mi je bilo strašno da izgovorim sve naglas, jer bi prevara onda postala još stvarnija.

Želela sam svima da kažem da ga mrzim, prezirem, da ga nikad više neću voleti, ali nisam si mogla da se ne nadam da ću ga ipak možda jednog dana opet moći da volim. Ljubav je komplikovana. Brak je komplikovan. Prevare su zaista, zaista komplikovane.

Prošlo je godina od dana kada sam otvorila njegov mail. Mi smo, za sada, još uvek zajedno. Zajedno smo roditelji i u tome dobro funkcionišemo. On me još uvek zasmejava. Mogu da prođu dani da se ne setim njegove prevare i druge žene. A opet, tu su i dani kad ga čujem da tipka po tastaturi računara u radnoj sobi i tada osećam mučninu u želucu, pitajući se hoću li mu ikada više moći verovati.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sada znam nešto što pre nisam, a to je da ne postoji način kako da se nosite s prevarom. Nema savršenog scenarija. Stvaran život nije film, a ako mu zapalite odeću verovatno će policija da dođe po vas. Umesto toga, pokušajte da otkrijete najbolji način da se pobrinete za sebe, za decu, i da svako jutro ustajete sve dok jednog dana ne osetite da vas ne boli isto kao što je to bilo juče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina

    22. mart 2016 | 15:55

    Pretposlednji pasus živa istina, prošla sam kroz nešto slično, sve mogu da istrpim, ali tipkanje po tastaturi me dovodi do ludila i očajanja.

  • Vladana

    22. mart 2016 | 16:06

    Jedno kajanje ti ostaje ja sam ostala u braku ali bol je ostao

  • Maja

    22. mart 2016 | 22:06

    Ako je zena dovoljno posvecena muskarcu i ako zna da mu se uvuce pod kozu nece pozeleti drugu,ali budimo realni zene u braku se zapuste,odbijaju muzeve nisu raspolozene. Najlakse je sedeti i kukati sto sam prevarena ja sam domacica,vredna itd.Ok je on te gleda kao prijatelja vise treba kao zenu da te zeli kao prvog dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA