ONE NAJBOLJE ZNAJU: Lezbijke otkrivaju tajnu kako da strejt muškarac smuva baš svaku ribu!

Žene najbolje poznaju žene. Ako su lezbijke, onda znaju i kako da ih učine zadovoljnim. Iako do sada niste slušali njihove savete, nije kasno da to promenite, jer ćete tako sigurno osvojiti voljenu osobu

  • 3

Mnogi muškarci imaju problem da priđu devojkama, a i kada uspeju da pređu ovu barijeru obično budu odbijeni. Žene najbolje znaju šta drugoj ženi odgovara, pogotovo ako imaju seksualnu sklonost ka njima, odnosno ako su lezbijke.

LEZBO-SEKS IZ PRVE RUKE: Evo šta moja draga i ja radimo u krevetu (VIDEO)

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Sve žene su ili gej ili biseksualke!

Muškarci često ostavljaju svoj lični broj na računu nadajući se da će konobarica, koja im se sviđa, podići telefon i da će ih nazvati ili da će im im bar poslati poruku. Događalo se to dovoljno puta da bi moglo da se smatra upozoravajućom pričom. Šanse za poziv su vrlo male, gotovo nikakve.

Komičarke, a ujedno i lezbijke, iz kolektiva "Generation whY?!" su objasnile šta sve muškarci mogu da naprave da bi bili uspešniji u zavođenju žena, piše Elite Daily, a prenosi Jutarnji list.

Foto-ilustracija: Foter/Scobee Photography Foto-ilustracija: Foter/Scobee Photography

One kažu da su ovim drugim ženama učinile uslugu i momke pretvorile u bolje zavodnike.

- Prebacite odgovornost na nju, tako što ćete da izbegnete klasičnu izjavu, kao što je "Šta tako lepa devojka radi na ovakvom mestu sama?" i da je "okrenete" da zvuči ovako "Mislim da je hrabro što si sama izašla u grad, koji je povod?". Njen odgovor u tom slučaju mora da bude dobar jer je dobila kompliment i to na bolji način nego u prvom slučaju - kaže jedna od komičarki.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Žene iz ove grupe su, takođe, zaključile da muškarcima većinom nedostaje samopouzdanja, jer previše brinu oko toga šta će da kažu i kako će to da zvučati, dok lezbijke jednostavno prilaze bez kompleksa.

- Gledajte na to ovako, lezbijke imaju počasni doktorat iz osvajanja žena i zato naše savete treba da poslušate - rekla je jedna od komičarki sa smeškom na licu.

Pogledajte video i sve će vam biti jasno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA