≫ 

Tražio da mu naprave MANJI PENIS, jer je ženama nanosio preveliki bol (FOTO) (VIDEO)

Muhamed je još kao dete ostao bez polnog organa. Kada je porastao, posto je prvi čovek kojem je ugrađen bionički penis i napokon je izgubio nevinost. Međutim, shvatio je da njegov polni organ povređuje žene. Nije mu bilo teško da zbog njih uradi još jednu operaciju

  • 7

Muhamed Abad je preživeo životnu katastrofu kroz čak 121 operaciju polnog organa. Kada je mislio da je sve gotovo, žene nisu bile zadovoljne veličinom penisa. U čast njima, on ga je smanjio.

ISPOVEST ČOVEKA S BIONIČKIM PENISOM: Da bi proradio, morao sam da održavam erekciju dve nedelje! (VIDEO)

POVREĐEN ČOVEK SA BIONIČKIM PENISOM: A taman je trebalo da izgubi nevinost! (VIDEO)

Muhamed Abad je sa svojih šest godina doživeo tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubio penis i jedan od testisa. Doktori su mislili da neće preživeti, ali on se ipak izvukao.

Kada je bio tinejdžer, zbog teškoća koje je imao u društvu zbog svog invaliditeta, odlučio je da će jednog dana da živi normalnim životom, piše Daily Mail.

Imao je čak 121 operacju, od kojih su najvažnije poslednje tri.

Printskrin: YouTube/24DailyMailOnline Printskrin: YouTube/24DailyMailOnline

Naime, 2012. godine je operisan u Londonu, gde mu je ugrađen veštački penis koji mu je obložen kožom uzetom sa ruku. Tek posle operacije koja je urađena 2015. godine, njegov novi polni organ je postao funkcionalan, jer je povezan ostalim sistemima organa. Testisi su mu napunjeni masnim tkivom koje polni organ povlači tokom procesa erekcije.


Najnovije tehnika stvaranje erekcije je rešena putem dva dugmeta, od čega jedno služi za uključivanje, a drugo za isključivanje ove seksualne funkcije.

Foto: Profimedia/MirrorPix Foto: Profimedia/MirrorPix

Muhamed Abad je napokon uspeo. Izgubio je nevinost u svojoj 44-oj godini, sa ženom koja pruža seksualne usluge, Šarlot Rouz (35).

Seks je baš dugo trajao i on je bio zadovoljan, ali je Šalot izabrala da bude skroz iskrena prema njemu. Rekla mu je da je njegov polni organ preveliki i da ženama neće biti prijatan odnos sa njim.

Printskrin: Youtube/This Morning Printskrin: Youtube/This Morning

- Moj polni organ je bio dugačak 20 cm. Ispostavilo se da je to problem. Pre četiri meseca, zbog žena, odlučio sam da istrpim još jednu operaciju, da smanjim penis. Sada je sve u redu i svi smo zadovoljni - kroz smeh objašnjava Abad.

Na poslednjoj kontroli je ustanovljeno da je sada lučenje testosterona u njegovom organizmu dovedeno u normalu i da se prvi put nazire šansa da Mo postane otac, što mu je najveća želja u životu.

Svoju priču je ispričao u jutarnjem programu televizije ITV, a doktor Daun Harper, koja je zadužena za njegov oporavak, objasnila je sve o novom implantatu, bioničkom penisu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duck

    7. jun 2016 | 00:50

    Mujo voli, Mujo pati, Mujo će da skrati...

  • Seksoman

    6. jun 2016 | 19:50

    Ja mislim da ovaj moj nastavim sa 20 na 25 da jos jace vriste on oce da ga krati.lazu te prijatelju. A ako toj nevalja ceo ti stavi granicnik

  • damir

    8. jun 2016 | 07:35

    Imam isti problem 22cm i malo koja da se nije tuzila da ima bol kad g svega stavim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA