BEZ STARCA NEMA UDARCA: Moj muž ima 24 godine više od mene, a razbijamo se od seksa (FOTO)

"Jeste moj muž stariji od mene 24 godine, ali ja svršavam češće od ma koje svoje drugarice koja je u vezi s nekim od naših vršnjaka!", kaže ova srećnica

  • 19

Amerikanka, koja je udata za 24 godine starijeg muškarca, tvrdi da razlika u godinama može samo da poboljša vaše seksualno zadovoljstvo. Svim ženama poručuje da je iskustvo muškarca važno za doživljavanje orgazma.

Evo koliko muškaraca devojka treba da PROBA, da bi kasnije u braku bila srećna

DŽABA VAM ISKUSTVO: Nema dobrog SEKSA bez ovih 5 pravila

Megan Ajres (22) je izjavila da ima vrhunski seks sa svojim mužem Robertom (46) i da je posle toga potpuno isceđena, jer doživljava takve orgazme da veruje da je retka srećnica na planeti, piše Mirror.

Upoznali su se kada je Megan imala 18 godina. Činjenica da je Robert mlađi od njene majke samo godinu dana ovu tinejdžerku nije sprečila da sa njim izgubi nevinost.

Ubrzo su se venčali i danas imaju dve ćerke, Rouz i Heder, a planiraju još četvoro dece.

Megan tvrdi da su oni srećni upravo zahvaljujući razlici u godinama.

A photo posted by Megan Ayres on


- Robertovo iskustvo u spavaćoj sobi je nešto što rešava sve probleme. Uživam u višestrukim orgazmima, kakve nemaju moje drugarice - kaže gospođa Ajres.

A photo posted by Megan Ayres on

Iako je svesna da pre svog muža nije imala nikakvo iskustvo i da nema sa čim da uporedi sadašnji seks, Megan tvrdi da joj je dovoljno što sluša priče drugih žena da shvati da joj je upala kašika u med.

A photo posted by Megan Ayres on

- Oduvek su me privlačili stariji muškarci, ali sam se suzdržavala zbog svoje porodice. Kada sam upoznala Roberta, shvatila sam da ne treba više da se borim protiv svojih osećanja. Ispostavilo se da sam u pravu - zaključuje Megan.

Pogledajte za šta su zainteresovane žene u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    9. avgust 2016 | 21:51

    Nisam znao da sam starac...

  • Slikar

    10. avgust 2016 | 02:10

    Dajte za promenu neke autenticne tekstove. Sta nas briga za neku tamo debelu prekookeanku, pisite o tome kako svrsava komsinica Mica, koja je starija od nevine sestre Javorke 15 godina i nikad nije imala klasican odnos sa komsijom Zikom, koji vara buducu suprugu sa komsijkama od prvog do sedmog sprata... to nam dajte! Mada ni ovaj Vucicev ekspoze nije los kao neka BDSM predigra...

  • sasa

    10. avgust 2016 | 00:42

    Verovatno si mu prva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA