Postala sam ljubavnica OŽENJENOM muškarcu! On sad zbog mene hoće da ostavi i ženu i decu, šta da radim?

Svoju ljubav nisam izabrala zato što ima novca i što mi može pružiti sve, od sigurnosti do putovanja, već zbog toga što mi se dopala njegova ličnost

  • 24

Kada je ljubav u pitanju ništa nije jednostavno. Biti zaljubljen je najlepša stvar koja nam se mogla dogoditi, posebno ako su osećanja obostrana.

OVO JE NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA U SRBIJI: Venčaće se za sedam dana, a EVO KAKO SU SE UPOZNALI!

Dugo sam skupljala hrabrosti da podelim svoju priču. Imam 23 godine, a muškarac sa kojim sam u vezi ima 57.

To je prilična razlika u godinama, ali on je osoba na koju uvek mogu da se oslonim. Upoznali smo se na jednoj zabavi gde sam radila, a na kojoj je on prisustvovao poslom. Varnice su odmah sevnule među nama, pa smo odlučili da se uz piće bolje upoznamo. I tako je sve krenulo. Još tada sam znala da je on čovek kakvog sam oduvek želela.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

 U ISTO VREME JE UZBUDLJIVO I VEOMA BOLNO: Evo šta kažu žene kako je biti ljubavnica oženjenom muškarcu!

Iako sam mlada, imam već iskustva sa muškarcima i dobro znam šta želim. Međutim nikad nisam mislila da ću se upustiti u vezu sa dosta starijim muškarcem. Svoju ljubav nisam izabrala zato što ima novca i što mi može pružiti sve, od sigurnosti do putovanja, već zbog toga što mi se dopala njegova ličnost. Stalno smo u kontaktu i često se viđamo i mogu slobodno da kažem da ga jako volim.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alexandre Jacques Foto-ilustracija: Profimedia/Alexandre Jacques


On još uvek živi sa ženom i decom, ali mi je nedavno rekao da je spreman da ih napusti zbog mene. Još uvek nisam sigurna da li sam spremna na taj korak, jer živim sa roditeljima i plašim se kako bi oni mogli da odreaguju na čitavu tu situaciju. Jedina osoba koja zna čitavu priču je moja najbolja prijateljica koja me podržava i smatra da pristanem na taj sledeći korak ako je u pitanju prava ljubav.

Uskoro će me odvesti na jedno dugo putovanje i mislim da će to biti pravi momenat da mu saopštim da li ću se preseliti sa njim. To će biti prava prilika da sredim svoj život i završim fakultet, pa se nadam da će sve dobro funkcionisati.

Verujem da nisam jedina koja se našla u sličnoj situaciji, ali smatram da treba biti hrabar i boriti se za svoju ljubav.

Podelite sa nama u komentarima šta biste vi savetovali ovoj devojci.

(Telegraf.rs/Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blondi

    17. avgust 2016 | 20:31

    Laze?!!Nikad nece ostaviti zenu???,

  • BASA

    17. avgust 2016 | 19:04

    Pre nego udjes u takvu vezu , stavi sebe u polozaj te zene I dece ! Zamisli da I tebi isto moze da se dogodi ! Zato ima jurnjave za alimentaciju , onda su mu svi krivi , nacice mrvicu samo da zbrise od obaveza ! A , ti ces sve najgore biti ! Nadji sebi svoju generaciju najbolje ce te se razumeti , I imati svoje razgovore !

  • Buba

    18. avgust 2016 | 08:20

    Gradiš sreću na tudjoj nesreći. Kaži mi da nema para dali ti ga isto tako volele. Da te ne vodi na putovanja. Pa tatu kući imaš..sta ce ti još jedan...bolesno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA