Ako joj ovako dodirnete BRADAVICE, doživeće orgazam u sekundi

Eksperti vas savetuju kako je najbolje da dodirujete njene bradavice

  • 4

Žene mogu da dožive orgazam na različite načine. Nekada je dovoljno da joj samo dotaknete bradavice i vaša partnerka će momentalno doživeti svoj najdraži vrhunac.

NE GRIZI, VEĆ IH SISAJ: Ovo je prava istina o ženskim bradavicama

Evo zašto se često događa da vam se bradavice UKRUTE

U situaciji kada ste srećnik da vam se ispred face nađe predivan par ženskih grudi, verovatno vam se po glavi vrti gomila mogućnosti o tome kako biste se igrali sa njima.

Ipak, ono što treba da vas okupira je način na koji možete njihovoj vlasnici da pružite najveće zadovoljstvo.

- Nikada ne treba da zaboravite da svaki par grudi pripada sasvim drugoj osobi - kaže seksolog Stiven de Vit za Men's Health.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Igranje ženskim grudima nije kao sviranje klavira, da kada jednom naučite da skinete melodiju možete da je odsvirate svaki put.


Ako ne shvatate metaforu, svake grudi "vole" da se diraju drugačije.

- Ženskim grudima treba da priđete vrlo pažljivo. Nežno ih istražujte, dok ne shvatite da li žena bolje reaguje na pipkanje bradavica, areola ili celih grudi - preporučuje de Vit.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Stručnjaci tvrde da male grudi imaju zgusnutije raspoređene nervne završetke, pa su samim tim osetljivije na dodir. I velike grudi imaju svoje prednosti. Njihove bradavice su često veće nego kog malih grudi, pa je u tom slučaju dovoljno da se pozabavite njima.

- Dodirujte ih prvo nežno prstima i usnama, a zatim možete da intenzivirate svoje pokrete. Kod većine žena se pipanjem bradavica aktivira isti centar u mozgu kao i stimulisanjem klitorisa, pa je to još jedan način da dovedete voljenu do vrhunca - objašnjava de Vit.

Pogledajte šta zadovoljava žene u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    2. oktobar 2016 | 23:47

    Kako zene mogu da dozive orgazam na vise nacina, kad stalno se potencira plajvaz od 25 cm.

  • Zbunjen

    5. oktobar 2016 | 19:00

    Ok. Treba veliki????!!!! Ajde sada objasnite mi kako sa 20ak ne bitno, mogu da se imaju problemi da ih boli? I da nisam seljak ne zurim polako dok one ne prokljucaju. Kako onda ovi sa 25 Kako???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA