ĐORĐE OTKRIO KAKO MU JE STARIJA ŽENA KIDALA ZUBIMA PANTALONE: Došla je na pumpu po gumu, a onda je počeo žestok seks

Dok sam svršavajući lomio metlu, čuo sam sirenu novog mušterije i gazdu kako se dere. Istrčao sam sa spuštenim pantalonama i sapleo se o gumu - samo je deo Đorđeve ispovesti

  • 14
Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Na mnogim poslovima važi pravilo da je seks između zaposlenog i klijenta strogo zabranjen. Međutim, Đorđe M. iz Mladenovca nije odoleo zabranjenom voću i to sada može da ga košta posla na pumpi.

UČENIK IMAO SEKS SA NASTAVNICOM HORA OLIVIJOM: Dok su bile probe, radili su bezobrazne stvari

SVIĐATE MU SE, ALI...: 6 situacija u kojima će frajer odbiti seks

Ovo je njegova priča:

Nisam baš srećan što svakoga jutra moram na posao do pet kilometara udaljene benzinske pumpe. Jedva se budim i uvek kasnim dvadest minuta. Šef me nervira. Svi me nerviraju. Posebno me nervira to što moram da se izvinjavam šefu jer kasnim. A izvinjavam mu se jer sam u problemu. Od letos.

Letos sam radio po najvećoj vrućini. Odlepio sam od isparavanja benzina i smrada guma istopljenih na asfaltu. Motao sem crevo za benzin oko znojavih ruku, bio go do pasa. Šef bi me mrko gledao, a onda me je poslao u vulkanizerski deo stanice. Menjao sam gume dva meseca na plus hiljadu.

Mušterije su smarači. Jeo sam pakovanje žvakaćih guma dnevno kako bih grizao nešto umesto jezika dok poluglasno psujem. Gunđao sam i tog dana kada se pojavila ona. Žena 25 godina starija od mene. Iz nje se širilo miris sličan onom koji bih osetio kad prođem pored kevine kućne haljine koja je visila u kupatilu. Ili je to bila babina haljina. Nije ni važno. Došla je da joj zamenim gumu. Jeo sam žvaku i video kako mi trepavicama miluje malje na grudima. Nosila je naočare, bila je vitalna, i ne baš perfektno sređena. Nekad je, rekao bih, bila koketna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Stajala je sve vreme tu, dok sam ja skidao gumu sa točka. Nešto me je zapitkivala. U trenutku kad sam se savio, ispala mi je žvaka i u sledećem trenutku ona ju je držala zalepljenu za svoj palac i prinela mi je usnama. Nisam stigao ni da se uspravim skroz, a ona mi ju je zalepila za donju usnu, unela mi se u lice i počela da mi žvaće jezik zajedno sa žvakom.

Nisam se opirao. Oborila me je na gomulu guma, zabijala mi svoj jezik do grla, kidala mi kaiš i gajke na pantalonama, vukla mi kožu na leđima... Bio sam zbunjen, ali nisam se opirao...

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ne znam kako me je odvukla do toaleta u uglu radionice. U malom klaustrofobičnom prostoru vrištala je dok sam snagom hidrauličnog pneumatika sleđa prodirao u nju. Ruke su mi bile pune njenih mekanih grudi s najtvrđim bradavicama koje sam ikada dodirnuo... Zagrizla je svoju ruku dok je svršavala...

Držao sam se za prozor i grizao svoje usne dok sam stajao na vece-šolji a ona me svojim usnama dovodila do vrhunca... Dok sam lomio metlu, čuo sam sirenu nekog novog mušterije, gazdu kako se dere. Istrčao sam u ne skroz podignutim pantalonama, sapleo se o gumu. Bio sam u bunilu. Ona je ostala u veceu u polunesvesti. Bio sam izgreban i iz*eban. Jezik mi je bio pun kose. Pričao sam pljuckajući. Ne znam šta sam pričao. Video sam gazdu. Video sam kako me gleda.

Nisam bio siguran da li nas je video. A i boleo me je k*.

Od tada mi posao visi o koncu. Ali sve teže se budim ujutru...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slikar

    5. novembar 2016 | 23:17

    Djordje: bice iz srpske mitologije koje zivi, radi i kara po benzinskim pumpama.

  • Goran

    6. novembar 2016 | 15:52

    Zamalo da poverujem da je ovo istinita prica

  • Crnogorac

    5. novembar 2016 | 23:21

    Odlična izmisljotina ali mora se priznati da je autor teksta kreativan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA