Šapnite joj ove reči tokom seksa i poludeće od uzbuđenja!

Da li šapućete slatke gluposti svom partneru tokom seksa? Nastavite, a onda mu recite i OVO

  • 2

Koliko ljubavnih parova, toliko i istraživanja o seksu. A poslednje otkriva: treba pričati tokom vođenja ljubavi - ali nije sve u šaputanju bezobraznih reči.

 

SEKS POTEZ DA ONA POŽELI JOŠ: Ako joj ovo uradite, biće vaša zauvek

 

PRLJAVI RAZGOVORI: Recite mu ovo tokom seksa i biće zauvek vaš!

 

U studiji istzraživača Univerziteta Čapman u SAD anketirano je 39.000 parova o njihovim ludorijama iz spavaće sobe.

 

Ljubavnici, koji su ili u braku ili u vezi dužoj od tri godine, otkrili su da "one dve male reči" povećavaju njihovo zadovoljstvo tokom seksualnog čina.

 

U stvari, samo jedno “volim te" usred ljubavnog ludiranja garantuje zadovoljstvo za oba pola – a 75 odsto momaka i 74 odsto dama priznaje da to radi.

 

Foto-ilustarcija: Profimedia, Altrendo

Foto-ilustarcija: Profimedia, Altrendo

 

Parovi takođe otkrivaju da mešanje ove ljubavne fraze i isprobavanja novih poza i seksualnih vragolija povećava zadovoljstvo ispod čaršava, a ukoliko još i odvoje vreme da podese raspoloženje i ulože više napora u predigru, mogu da računaju na ludački dobar seks.

 

Možda je iznenađenje da samo polovina ljubavnika kaže da su zadovoljni svojim seksualnim životom, ali veruju da im nedostaju druge seksualne aktivnosti, poput zajedničkog tuširanja ili korišćenja seksualnih pomagala.

 

Vođa studije dr Dejvid Frederik, docent psihologije na Univerzitetu Čapman, kaže: - Skoro polovina od zadovoljnih i nezadovoljnih parova čita knjige i članke iz novina za seksualnu samopomoć, ali ono što izdvaja zadovoljne parove od onih drugih jeste to što su oni i isprobali neke od ideja i saveta koje su pročitali u knjigama.

 

Seks, gif, TAMABEPA

 

Ako osećate da vaš seksualni život prolazi kroz rutinu, vreme je da ubrizgate neku injekciju začina u svoj seksualni život.

 

Još jedna nedavna studija zatražila je od dama mišljenje o tome šta momka čini dobrim u krevetu, a ogromnih 96 odsto reklo je da želi muškarca koji dominira u spavaćoj sobi.

 

Eksperimentisanje se takođe smatra veoma važnim, pa 86 odsto ispitanih žena otkriva da ne bi bila impresionirna ukoliko bi s tipom završila u misionarskom položaju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1989

    22. februar 2017 | 08:00

    Kazite da ste ga obrisali o zavesu.Ima da poludi

  • Goran

    22. februar 2017 | 23:06

    Ja mojoj dragoj sapucem preko telefona. Volim da joj slusam glas....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA