SEKS AFERA KAO DOKAZ MOĆI: Uspešne dame žude za strastvenom avanturom

Savremene karijeristkinje otkrile da moć može da bude veoma jak i efikasan afrodizijak , pa se se sve češće, baš kao i muškarci, upuštaju u ljubavne afere čak i onda kada nisu singl

  • 0

Moćne poslovne žene, koje dobro zarađuju, sve češće su spremne da iskoriste sve svoje adute kako bi zavele muškarce. Međutim, njima nije cilj da pronađu ljubav svog života, već traže zabavu u aferi bogatoj strastvenim seksom. Za to je zaslužno osećanje da na ovakvu vrstu uživancije imaju pravo, naročito kad se uzmu u obzir sati i sati provedeni na poslu.

Profesor Joris Lamers s holandskog univerziteta Tilburg sproveo je istraživanje na 1500 čitalaca jednog poslovnog časopisa i došao do zaključka da sklonost preljubi raste proporcionalno s povećanjem moći. Baš kao što je to slučaj sa alfa muškarcima, i alfa ženama vanbrančne afere predstavljaju još jedan dokaz uspeha, koji im daje opojan osećaj nepobedivosti.

Ipak, nije sasvim jasno zašto su dame koje su teškim pregalaštvom postigle uspeh na poslu spremne da rizikuju sve što imaju, samo zarad malkice uzbuđenja. Kao i uspešni muškarci, i žene su u velikoj meri sklone tome da postanu zavisne od opasnosti i lučenja adrenalina koje s tim dolazi. Kako tvrde stručnjaci, DNK uspešnih ljudi jednostavno je takav – oni su skloniji riziku i spremniji na prevaru.

(Ponosna.in; Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA