SUPROTNOSTI SE PRIVLAČE: Najbolje se slažu vatrogasac i učiteljica

Najkompatibilniji partneri su oni koji se bave sasvim različitim stvarima, dok najmanje privlačnosti ima među ljudima sličnih zanimanja, kao što je, recimo, romansa između umetnika i studentkinje

  • 0

Kako pokazuju rezultati istraživanja jednog portala za upoznavanje, među top karijerama koje se najbolje slažu su:

on bankar - ona učiteljica

on nezaposlen - ona lični trener

on bankar - ona lekar

on vatrogasac - ona učiteljica.

on frizer - ona poslovna žena

on zubar - ona domaćica

Najmanja kompatibilnost je kod parova kod kojih je muškarac u penziji, a žena medicinska sestra ili administrativni asistent. Takođe, zajedno ne idu ni dama koja je još na studijama i muškarac umetnik ili lekar.

- Sličnost nema nikakve veze s hemijom. Što se osoba kreće u šarolikijem društvu, to je veća verovatnoća da će u nekome pronaći iskru koja će je privući, a to ne mora nužno da bude neko s kim deli isto zanimanje ili interesovanja – smatra Mira Kiršenbaum, autorka knjige "Da li je on gospodin Pravi? Sve što bi trebalo da znate pre nego što se vežete".

Međutim, neki stručnjaci tvrde drugačije i veruju da vremenom sve različitosti mogu isplivati na površinu i postati najveći uzrok problema nakon što faza zaljubljenosti prođe.

(Hercegovina.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA