NAUČNO DOKAZANO: Žene su sebi najlepše utorkom u septembru

Istraživanje sprovedeno na nekoliko hiljada dama donelo je neke veoma iznenađujuće i zanimljive rezultate

  • 0

32 je magični broj

Najveći broj žena najzadovoljniji je svojim izgledom u trideset i drugoj godini. Naučnici tvrde da je ovo savršen period u kojem većina žena prelazi granicu zrelosti. Preciznije, prihvatile su svoje telo baš onakvim kakvo jeste, nije im više važno da li su najlepše na plaži ili da li se dopadaju baš svakom muškarcu. Imaju karijeru, brak, ozbiljnu vezu ili decu, a shvatile su i to da se tajna zadovoljstva krije u njima samima.

Utorak

Iako zvuči pomalo glupo, tajna utorka je u ponedeljku. Nakon što ih prođe nervoza koju većina nas doživljava ponedeljkom, one su još pune energije, koju će rado potrošiti na sređivanje i doterivanje.

Maj i septembar

Dame su same sebi najseksepilnije u maju i septembru. Razlog za to je temperatura vazduha. Maj donosi prve tople dane, što pozitivno utiče na žensko samopouzdanje, koje zatim drastično pada u avgustu, da bi kraj leta doneo novi talas osveženja. Vrućine lagano prestaju, završeno je sa odmorima, a žene se smiruju i ponovno posvećuju sebi i svojim zadovoljstvima. Rezultat je takav da se osećaju bolje i veruju u to da su lepše.

(Index.hr / Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA