UZAVRELE STRASTI: 50 neverovatnih činjenica o orgazmu (3. deo)

Ženski vrhunac za mnoge muškarce, ali i same dame, predstavlja pravu misteriju. Dešava se da kad ga najviše priželjkujete on izostane, a kad se potpuno opustite i ništa ne očekujete, najednom vas iznenadi i oduševi svojom silinom

  • 0

Pošto ste savladali prvu i drugu lekciju o orgazmu, sada je red da naučite i nekoliko tehnika kako da ga što lakše postignete.

34

Mali savet za muškarce: ako želite da oralnim seksom svoju voljenu dovedete do ludila, isprobajte tehniku osmice. Nakon nekoliko minuta spiralnog šaranja i promene pritiska jezika u predelu oko njenog klitorisa vaša draga će vam biti veoma zahvalna.

35

Verovali ili ne, ali čak 1 odsto srećnica u stanju je da doživi orgazam isključivo stimulacijom bradavica.

36

Nedavno istraživanje pokazalo je da muškarci koji svake nedelje sebi priušte minimum dva orgazma žive duže od svojih vršnjaka.

37

Svaka žena je različita. Nekima je dovoljan minut direktne stimulacije da bi stigle do vrhunca, drugima i po sat vremena. Ipak, prosek je osam minuta.

38

Prema rečima jednog tantričkog gurua, orgazam može da dođe u nekoliko vidova. Orgazmi opuštanja potpuno su drugačiji od onih klasičnih orgazama pražnjenja do kojih stižemo tokom brzog i strastvenog seksa. Pokušajte sa relaksacijom i potpunim opuštanjem mišića u kombinaciji sa veoma laganom stimulacijom, sve dok ne stignete do takozvane orgazmičke doline. Nakon serije ovih blagih vrhunaca, nećete imati nagli pad raspoloženja kad sve bude gotovo.

39

Što se uživanja u seksu tiče, različite ljude drugačije metode i tehnike dovode do vrhunca. Nekog uzbuđuje divlja i gruba akcija, nekog nežnost i dodiri poput pera. Nažalost, ponekad se desi da dvoje jednostavno ne mogu da budu kompatibilni u krevetu, jer sui m drugačije prirode.


40

Savremena tehnologija izumela je daljinski uređaj koji omogućava da se pritiskom na dugme neurostimulacijom aktivira implant u ženskom telu i dovede je do orgazma. Iako ovo čudo košta neverovatnih 12 hiljada dolara, istraživanja pokazuju da bi mnoge žene vrlo rado pristale da im lekari ugrade ovakav jedan uređaj.

41

Po svemu sudeći, sposobnost dostizanja orgazma za žene je stvar genetike. Ipak, teško da će se ijedna pristojna dama usuditi da na ovu temu započne razgovor sa svojom majkom ili bakom.

42

Prema rezultatima australijske studije, 56 odsto žena u stanju je da doživi orgazam pri svakom pokušaju masturbacije, dok u krevetu s muškarcem do vrhunca stigne svega 24 odsto dama.

43

Naučnici još uvek nisu sasvim sigurni u to da li su i ženke drugih životinja u stanju da dožive orgazam. Međutim, istraživači sa Kinsi univerziteta tvrde da zečice i afričke tvorice definitivno jesu.

44

Istraživanja pokazuju da je ženama mnogo lakše da dožive orgazam kada su sa nekim muškarcem u dužoj vezi. Štaviše, retke su one kojima je uspelo da stignu do vrhunca pri prvom seskualnom odnosu s novim dečkom.

45

Ako želite više orgazama odjednom, pokušajte sa promenom vrste stimulacije. Nakon što ste se zadovoljili klitoralnim putem, prebacite se na penetraciju ili igranje sa bradavicama.

46

Drevni Egipćani verovali su da je bog Atum svet stvorio masturbirajući, a postoji verovanje da je reka Tigar takođe nastala od sperme božanstva.

47

Stimulacijom g-tačke stiže se do orgazma koji podiže prag bola za neverovanih 107 odsto. Prema nekim tvrdnjama, isto ovo područje pomaže da se smanji bol prilikom porođaja. Međutim, sigurni smo da se mnoge porodilje neće složiti sa ovim.

48

Prema rečima seksologa Garija Šubaha, čak 60 odsto dama iskusilo je neku formu ženske ejakulacije, a čak 10 odsto redovno ispušta malu količinu tečnosti pri svakom orgazmu. On smatra da svaka žena, uz malo vežbe, može da nauči da ejakulira.

49

Nemačko istraživanje pokazuje da je 62 odsto univerzitetski obrazovanih žena barem jednom u životu imalo problem da dostignu orgazam, a 38 odsto nije nikada imalo muke te vrste.

50

Ženski orgazam je toliko snažan da bi muški mozak bukvalno sagoreo da ga doživi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA