Bizarni seks običaji s raznih krajeva planete

Zahvaljujući internetu i medijima, možemo svašta da saznamo o tome kako žive ljudi širom sveta. Ipak, o najintimnijim stvarima obično se ne zna mnogo

  • 9

Gde je preljuba običajnim zakonima dozvoljena, koja nacija najčešće upražnjava orgije, gde jedna žena ima pravo na seks s više muškaraca... Naša planeta stvarno je bogata običajima i pravilima koji se tiču seksa.

Indonezija

Zamislite da se od vas očekuje da nekoliko puta godišnje prevarite svog partnera? I da to on još i podržava. E, u Indoneziji je to stvarnost. Oni sedam puta godišnje slave praznik “Pon” kada hodočaste na svetu planinu Javu, a za vreme ovog putovanja imaju zadatak da vode ljubav s osobom koja nije njihov bračni drug.

Francuska

Ako ćemo verovati statistici, Francuska je pravi raj za svingere. Navodno, 41 odsto Francuza voli, probalo je ili redovno upražnjava orgije, a čak 27 odsto redovno učestvuje u orgijama zajedno sa svojim stalnim partnerom.

Iran

Uprkos strogim muslimanskim običajima koji dozvoljavaju isključivo seks u braku i to samo u misionarskoj pozi kao jedinoj koja ne degradira žene, mnogi stupaju u privremeni brak. Reč je o zajednici za koju je ugovorom tačno određeno koliko će trajati. Ovakav tip braka postoji, naravno, isključivo zbog seksa.

Nepal

Prvenstveno zbog ekonomskih razloga, kako braća ne bi delila zemlju, oni dele i jednu ženu. Odabrana dama udaje se za svu braću zajedno i sa svakim je bratom dužna da ispunjava bračne obaveze.

Nigerija

Pleme Vudabiji ima toliko zbunjujuće običaje da je doista teško shvatiti ko tu zapravo s kim spava. Roditelji organizuju svojoj deci venčanja s bližim i daljim rođacima. Jednom godišnje na festivalu “Garevol” maskirani muškarci trude se da zavedu tuđe žene. Ako im se posreći, i uspe im da sa svojom “izabranicom” pobegnu sa zabave, smatraju se venčanim.


Drevni Egipat

Iako više ne postoji, njihovi se običaji i dalje prepričavaju. Kao recimo oni za vreme “Min festivala”. Pošto su stari Egipćani verovali da nivo vode u Nilu, a time i opstanak sveta, zavise od “nivoa semena” u reci, na ovom festivalu muškarci su grupno i javno masturbirali i ejakulirali u Nil.

Japan

Kako bi Japanke zavele svog muškarca, one oko svog tela vežu lepljivu traku, a obavezno pokriju grudi i usta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA