Da li je veza s mlađim frajerom za vas?

Najnoviji trend u muško-ženskim odnosima podrazumeva vezu između starije dame i mlađeg muškarca. Iako se ova kombinacija mnogim ženama čini kao fantastična, pitanje je koliko je to zaista lako i glatko u stvarnosti

  • 11

Veza s mlađim dečkom postala je sve popularniji trend u svetu, a dame koje vole "piletinu" dobile su podrugljivi naziv kuguarke. Međutim, bez obzira na to što se mnogim damama ovaj odnos čini primamljivim i egzotičnim iskustvom, pitanje je koliko je to zaista tako u stvarnosti.

Naime, veća je verovatnoća da imate posla sa nezrelim i neiskusnim muškarcem, nego sa vitkim, mišićavim frajerom koji iz jednog poteza zna da vas baci s jedne strane kreveta na drugu. Mašta može svašta, čak i po pitanju ove teme, a kakva je zapravo realnost? Pre nego što se odlučite da postanete kuguarka, proverite da li ste to uopšte u stanju.

Mašta: Veruje u svaku vašu reč, jer je siguran da znate o čemu govorite i da ćete ga usmeriti u dobrom pravcu.

Stvarnost: Veruje apsolutno svakome i vi mu niste zvezda vodilja po pitanju života.

Mašta: Njegovo telo je genetski predodređeno da bude superseksi, bez obzira na količine brze hrane koju je spreman da pojede u toku dana.

Stvarnost: Genetika nema veze s tim, već sati i sati provedeni u teretani, kao i odbijanje svih slatkih poslastica, čak i onda kada biste da uživate s njim u dezertu luksuznog restorana.

Mašta: Njegovi prijatelji su ozbiljniji nego što izgledaju i biće vam zanimljivo da se ponovo nađete u mlađem društvu.


Stvarnost: Njegovi prijatelji su nezreli, sve o čemu razmišljaju su pijanke i zezanje i u njihovom društvu će vam biti dosadno jer ste njihovu fazu prevazišli odavno.

Mašta:  Biće očaran vama i trudiće se da vas impresionira u svakom datom trenutku.

Stvarnost: Njegove mogućnosti da vas impresionira završavaju se na toni čipsa, piva i akcionog filma koji se te noći daje na televiziji.

Mašta: Iznenađuje svojim umećem u krevetu. Izuzetno je spretan i okretan, čista desetka.

Stvarnost: U strahu je da li će vas zadovoljiti, svestan da ste ipak iskusniji od njega, pa stalno ispituje da li ovo treba ovako ili pak onako.

(T.M. / cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo nešto

    1. avgust 2013 | 23:29

    ON:Može... ONA:Zna... Šta više reći :D

  • Dude88

    1. avgust 2013 | 13:09

    Stariji su i sigurniji i ozbiljniji

  • Jokica

    1. avgust 2013 | 13:45

    Mislim da svako ima pravo da bira shodno svojim afinitetima,ukusi su razliciti.Ipak,za sebe nikad ne bih birala mladjeg partnera,a razlozi su brojni.Prvo,ne zelim nikom da budem mama,niti da me prozivaju "MILF" i babom.Drugo,osecaj da si mladja i pozeljna zbog svoje mladosti u odnosu na partnera je neprocenljiv!Muskarci nikad u potpunosti ne prestanu biti zavisni od slike mame,pa ne bih to dodatno podstrekivala birajuci mladjeg.I za kraj,mladji + starija = stalna pomisao da si omasila generaciju,i ostala jedina "sama"u svojoj generaciji pa moras da podbiras ostatke tamo gde ti nije mesto!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA