ZABORAVITE KREVET: Seks u kuhinji je hit

Seks u krevetu jeste najudobniji, ali nekada zaista zna da dosadi. Ukoliko je i vas zahvatila monotonija, spas za svoj seksualni život potražite u kuhinji

  • 9

Seks s vremenom zna da postane monoton, ali sreća je što postoji toliko mesta i načina na koje možete da vodite ljubav da, ukoliko se potrudite, nikada ne možete da zapadnete u seksualnu krizu. Tačno je da je krevet najudobnije mesto za vatrene igrice, ali konzumiranje isključivo kreveta je potpuno pogrešno. Za početak morate da se fokusirate na ostale prostorije u svojoj kući, sa akcentom na kuhinju, koja može da bude izvor neodoljivih strasti.

Uobičajenu misionarsku pozu na krevetu zamenite razmenjivanjem nežnosti na radnom stolu u kuhinji. Ukoliko vam je kuhinja mala, dovoljno je da žena sedne na sto i da nogama obuhvati muškarca koji joj prilazi spreda. A ako ste te sreće da vam je prostorija veća, žena može i da legne na sto, ili čak da se okrene leđima pa da je muškarac uzme zguza.

Drugo mesto u kuhinji koje možete da iskoristite je pod. Pre nego što započnete akciju, pobacajte jastuke po podu kako bi vam bilo udobnije. Stvari dodatno možete da začinite raznim poslasticama koje vam se, s obzirom da ste u kuhinji, nalaze pod ruku. Bilo da su u pitanju kockice čokolade, sladoled, voće ili nešto sasvim drugo, pobrinite se da bude strasno i slatko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A L E K S A N D A R...

    21. novembar 2013 | 20:45

    Dobar sex je uvek dobar,gde god da je...

  • Mrs.L***

    21. novembar 2013 | 17:34

    Za strasno i slatko sam uvek, gde god bilo!

  • Sumadinac

    21. novembar 2013 | 20:40

    Ma kakva kuhinja, najbolje je na zadnjem sedištu moga auto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA