Šta žene žele u seksu, ali se ne usuđuju da traže?

Muškarci nisu upoznati sa svim žennim seksualnim željama, s obzirom na to da o tome mnoge dame ćute. Međutim, mi smo tu da vam otkrijemo njihove potajne želje

  • 23

Vaše parnertke bi bile mnogo divlje i luđe u krevetu, samo da se ne stide da to pokažu. Seksi igrice nisu nešto što ih odbija. Naprotiv, veoma su zagrejane za vrele dodire i eksperimentisanje u krevetu, ali se ne usuđuju o tome da pričaju s partnerom. Ipak, muškarci bi trebalo da znaju šta je to što gotovo svaka pripadnica nežnijeg pola priželjkuje, ali se ne usuđuje da traži. Nekoliko je stvari.

I donji veš je igračka koja pali

Seksi grudnjak i vruće gaćice ženi pomažu da se oseća izuzetno privlačno. To je i naučno dokazano, pa nema razloga da pripadnice nežnijeg pola stvari u spavaćoj sobi dodatno ne začine seksi donjim vešom. Ovo će razveseliti i njih i muškarce podjednako, a ono što ćete raditi pod čaršavima, dugo nećete moći da izbijete iz glave.

Ništa bez lubrikanta

Ne samo da pomaže da stvari teku glatko, nego pomaže i da seks traje duže. Lubrikant je sjajno pomagalo prilikom isprobavanja novih poza. Postoje različite vrste lubrikanata, baš zbog toga žena treba da vodi računa da odabere onaj koji joj najviše prija. Isprobajte jedan po jedan, zajedno.

Japanske kuglice

Postoji više vrsta japanskih kuglica, ali koje god žena da izabere, sigurno će joj doneti veliko uzbuđenje i zadovoljstvo. Dame koje su se oprobale u ovome kažu da je osećaj nezaboravan. Kuglice su specifične po tome što se stavljaju u vaginu, jedna po jedna, a eksplozivni orgazam je nakon ove avanture zagarantovan.


Vibrator je obavezan

Prema savetima brojnih seksologa, svaka bi žena trebala da ima vibrator - nezavisno je li u vezi ili nije. Ako je sama, vibrator može da joj pomogne da otkrije vlastitu seksualnost i užitke na koje njeno telo reaguje. Ako je pak u vezi, može da pojača intenzitet seksa dok je sa svojim partnerom. Vibrator, kako pokazuju brojna istraživanja, pomaže pri bržem i intenzivnijem doživljavanju orgazma.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    13. decembar 2013 | 17:56

    A gdje onda tu dođe muškarac?On je izgleda tu suvišan.

  • Niko bitan™

    13. decembar 2013 | 18:09

    Ako ponesem japanske kuglice, kineski vibrator sta cu joj ja onda? Pored deset prstica, ovakvog jezika udarnika Alije Sirotanovica treba igrackama da je zabavljam! Jos malo pa muski rod nece ni trebati! Dabogda da kod kineza na buvljaku ne pocnu da kupuju spermu u kesicama i cuskaju je po potrebi...

  • Jsvd

    13. decembar 2013 | 20:31

    A ne,nikako....vibrator ne moze zameniti muskarca.. Jedan na jedan :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA