ORGAZAM NA DUGME: Od danas vas samo klik deli od vrhunca (VIDEO)

Sve žene koje su imale problem sa postizanjem orgazma od sada će moći da odahnu. Na tržište stiže uređaj koji će im obezbediti vrhunac jednostavnim pritiskom na dugme

  • 10

Američki naučnici osmislili su uređaj po imenu "Orgasmatron" koji će ženama omogućiti da brzo i lako postižu orgazme. Poznato je da većina dama ima problema sa postizajem vrhunca, a ovaj izum definitivno će tu problematičnu brojku smanjiti na minimum.

U pitanju je jako mali aparatić koji se ugrađuje onim damama koje imaju problem. Zahvat se radi dok je žena pri svesti kako bi hirurg pronašao najbolji položaj za ugradnju elektroda u živce.

Reč je o izumu hirurga Stjuarta Meloja koji zapravo nije nastao s namerom, već sasvim slučajno.

- Postavljao sam elektrode pacijentkinji koja je imala problema sa kičmom, kad je ona iznenada počela da uzdiše. Kad sam je upitao šta oseća, rekla je da bi trebalo da naučim njenog supruga kako da to radi - izjavio je doktor Meloj.

Mala spravica za orgazam se ugrađuje u podnožje kičmenog stuba, u području zadnjice, a deluje tako što se tokom seksa uključuje na malo dugmence, nakon čega se, usled aktiviranja nerava šalju "signali napaljenosti" do mozga, zbog čega žene brže i lakše doživljavaju vrhunce.

Doktor Meloj tvrdi da je aparat savršen za sve pripadnice nežnijeg pola koje žele da poboljšaju svoje seksualne aktivnosti, ali i one koje imaju potrebu da vrate izgubljenu strast dugoj vezi u kojoj su.


(Telegraf.rs / New Scientist)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA