≫ 

Pitanje koje je šokiralo mnoge - "Ona želi da sa mnom izgubi nevinost pre nego što umre. Šta da radim?"

Kada ljudi saznaju da im je ostalo još malo vremena i da neće poživeti da ispune sve što su naumili, oslanjaju se na pomoć prijatelja, čak i kada je seks u pitanju

  • 9

Jedan mladić obratio se korisnicima društvenih mreža za pomoć jer je drugarica koja je obolela od raka i na samrti je tražila od njega da joj ispuni poslednju želju – da sa njim izgubi nevinost i ima prvi put seks.

Evo zašto se od PRVE JUTARNJE CIGARETE najčešće dobija rak!

Nakon što mu je iznela predlog, mladić se našao u nezgodnoj situaciji jer nije znao kako da odreaguje.

Mojoj drugarici je dijagnostikovan rak i prognoze nisu dobre. Ona je nevina, kao i ja, i rekla mi je da bi volela da spava sa mnom pre nego postane toliko bolesna da neće moći da ima seks. Nisam siguran šta da joj kažem, napisao je on.

Foto: pixabay.com

Post je izazvao različite reakcije, a korisnici su mu davali različite savete. Većina mu je savetovala da spava sa svojom drugaricom ukoliko ga ona privlači.

-Da nije ovakva situacija i da je ona samo neka devojka koju si upoznao, da li bi je posmatrao kao seksualnog partnera? Da li bi te uzbudila? Ako je tvoj odgovor "da" onda mislim da bi trebao to da uradiš, napisao je jedan od korisnika.

Drugi su mu savetovali da to ne radi iz sažaljenja i samo zato što je ona bolesna jer to onda nije ok. Dobio je i savet nekih da treba da spava sa prijateljicom i učini joj tu "uslugu".


Foto: Pixabay

-Uradi to, čak i ako ne bi to uradio da ona nije bolesna. Ispuni joj tu želju ako ti je stvarno dobra prijateljica do koje ti je stalo, napisali su.

Post ovog korisnika Reddita pojavio se pre samo 20 sati i još uvek nema odgovora da li je ovaj momak to uradio ili nije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA