≫ 

Najseksi baka na svetu skinula se potpuno gola: Snimila je video koji će mnogim muškarcima podići pritisak i otkrila nešto što će mnoge od njih rastužiti (VIDEO)

Njen profil iz dana u dan je sve više seksi

  • 8

Seksi Đinu Stjuart smo upoznali skoro kada se kandidovala za takmičenje za lepoticu poznatog magazina za muškarce i tako sa 47 godina stala na crtu duplo mlađim devojkama.

Američki specijalac je doživeo pravo poniženje kada se pohvalio slikom svoje devojke - njena odeća otkrila mu je gorku istinu o tome čime se bavi kada nije tu (FOTO)

Ona jedva da može da obuzda svoje grudi koje staju u grudnjak sa E korpom. Slika se provokativno u minijaturnim kupaćim kostimima, a sada je svoje pratioce rešila da obraduje seksi snimkom na kome je potpuno gola.

Објава коју дели Worldshottest. Grandma (@ginastewartofficial) дана

Ona je majka četvoro dece i nedavno je postala baka. Iako ima grudi veličine korpe E, ona ističe da veruje u dostojanstveno starenje i da nikada nije išla na botoks i ugradnju filera. Zagovara život bez hemikalija, pa ne pije nikada vodu iz plastike, koristi prirodne dezodoranse i jede organsku hranu.

Објава коју дели Worldshottest. Grandma (@ginastewartofficial) дана


Za svoju lepotu zahvalna je kokosovom ulju u koje se kune, a koristi i ulje šipurka. Ova zvezda društvenih mreža uskoro planira da se podvrgne plastičnoj operaciji i da izvadi silikone jer počinju da joj loše utiču na zdravlje.

Објава коју дели Worldshottest. Grandma (@ginastewartofficial) дана

Plava seks bomba do tada će fanove iznenađivati obnaženim videima i slikama, a na žalost muškog dela publike uskoro ćemo je viđati sa manjim grudima.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA