VELIKI ZVEZDAŠ: Nole skakao, vikao i pevao u Areni! (VIDEO)

Drugi reket sveta emotivno je proživljavao svaki trenutak utakmice, radovao se svakom dobrom potezu crveno-belih košarkaša i nervirao zbog promašaja i sudijskih odluke

  • 82

Novak Đoković bio je prisutan na utakmici polufinala Evrokupa između Crvene zvezde i Uniksa, gde su ga navijači dočekali skandiranjem njegovog imena i bodrio je izabranike Dejana Radonjića do pobede u prvom meču i sticanja solidne prednosti pred revanš u Kazanju.

Najbolji srpski teniser je odavno priznao da navija za crveno-bele i da redovno prati duele svih sekcija kluba iz Ljutice, a kada god može i prisustvuje utakmicama.

Jedinstvenu priliku da dok boravi u Beogradu u pauzi između turnira iskoristio je i da pruži podršku omiljenom timu u Kombank areni, u borbi za plasman u finale drugog po jačini evropskog košarkaškog takmičenja.

Pratio je drugi reket sveta sa pažnjom svaki detalj meča, proživljavao svaki trenutak i potez na emotivno, nervirao se zbog sudijskih odluka, promašaja Zvezdinih igrača, ali i radovao se zbog svakog koša.

Kada su Tadija Dragićević i Dženkins postizali trojke skakao je sa svog mesta, aplaudirao je Rašku Katiću i ostalima za svaki poen, a umeo je zajedno i sa navijačima da zapeva poznate pesme.

Na kraju je zajedno sa košarkašima proslavio veliki trijumf na parketu i poželeo im sreće u revanšu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(U. Marjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Morski pas

    3. april 2014 | 10:00

    Glodaru do koske zove te mama spremila ti kasicu i stavi portiklu obavezno...

  • Vracarko

    3. april 2014 | 10:35

    Grobari hoce da pojedu svoja m*da sto trenutno najpoznatiji Srbin navija za Zvezdu. Kazu...,,sacica navijaca" (IRONIJA)...,,institucija"...ne zna se koja izjava je bolja od koje. To sto je neko igrao u jednom klubu ne znaci da voli isti vec da je u odredjenom momentu u njemu pronasao najbolje uslove za rad. Pa i Dule Vujosevic je prvo trenirao Zvezdu, kratko doduse, posle su ga oterali i sad velica Partizan. Mi smo cutali 12 g dok su nam unistavali klub, a vi nakon samo 2g od naseg povratka kukate, placete i molite, a niste svesni da je ovo pocetak nove ere. Zajahali ste , vreme je da sjasete, dosao je red na nas.

  • nenad

    3. april 2014 | 11:34

    Ej moj Nole,gusio si to tvoje zvezdastvo dok si bio u usponu dok ti je bila potrebna podrska cele nacije a sada si vec ostvaren kao sportista,finansijski dobro popunjen pa sad mozes da se okrenes samo tvojoj zvezdi.Blizi se i kraj karijere pa je potrebno obezbediti i neku razonodu za penzionerske dane,recimo predsednik zvezde umesto Covica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA