MOKA SLAVNIĆ: Evo zašto nisam došao na Zvezdinu proslavu!

Legendarni košarkaš crveno-belih istakao da je bitno da su bili oni koji nisu ni ulazili u igru, a ne on i Duci Simonović koji su bili najbolji igrači

  • 90

Osim što su savladali Uniks u prvom meču polufinala Evrokupa, košarkaši Crvene zvezde su na poluvremenu meča proslavili i jubilej 40 godina od osvajanja Kupa kupova gde su prisustvovali svi igrači osim Ljubodraga Ducija Simonovića i Zorana Moke Slavnića koji je i otkrio zašto nije bio u Areni.

- Zato što sam ja dostojan čovek. Pre nešto više od godinu dana kada je Čović smenio Lazića i doveo Vukoičića, pozvao me je da dođem i pomognem Zvezdi. Bio sam oduševljen i spreman da pomognem. Imali smo sat i po vrlo konstruktivnog razgovora koji se završio time ''Zovem te sutra, ali prvo moram da razgovaram sa Vučićem.'' - rekao je Slavnić za Naše novine i dodao:

- E to sutra se desilo pre tri-četiri dana, jer sam mu trebao za manifestaciju, a uz to mi je dao i sugestiju šta da kažem novinarima. Naravno, dobio je vrlo eksplicitan odgovor da se ja ne prodajem za minut slave.

Legendarni košarkaš Zvezde se potom osvrnuo i na samu proslavu.

- Sramotna je izjava Kapičića da Zvezda misli o bivšim igračma tako što su ih pozvali da aplaudiraju iz prvog reda. Po mom mišljenju, bivši igrači treba da rade u klubu, kao što je situacija u Partizanu. Evo, na ovoj proslavi nismo bili Simonović i ja, ali kao da smo mi neki bitni igrači. Bitno je da su došli oni koji nisu ulazili u igru - rekao je Slavnić i za kraj dodao:

- Pitam sve one koji imaju iole pamćenje šta Mirko Pavlović radi na kolektivnoj slici osvajača Kupa od pre 40 godina. Zar on nije zaposlen u onoj Zvezdi? Pa da, i ja sam u stvari osvojio Kup kupova za onu Zvezdu. Pa sad ne znam čija je ova Zvezda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale, sa NBG..

    4. april 2014 | 10:38

    Zvezdasi odlucuju sta je Zvezda a ne glodari, ubiste se od objasnjavanja te predgradje, pib, grb.. A hala puna, Zvezdaska svest jaca svakog dana. Moka je smorio, Covic ima pravo da postavlja, menja, smenjuje, ali kakve to ima veze opet sa generacijom od pre 40 god? Mislim da sujeta radi, a ne treba, Zvezdasi u jednu liniju!

  • Speedy

    4. april 2014 | 10:14

    Da ti je Covic dao da budes trener onda bi prihvato da radis.U ovoj ili onoj Zvezdi?Tada ne bi smetalo.Dobar si igrac bio, ali nisi dobar trener za Zvezdu!

  • Zvezdas

    4. april 2014 | 10:41

    Moko, odj**i...zar svaku, i najmanju lepu ideju moras sujetno da upropastis...toliko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA