MOSKVA OČEKUJE DELIJE: Navijači Spartaka zovu Zvezdu na otvaranje stadiona!

Vatrene pristalice ruskog kluba koje su u bratskim odnosima sa beogradskim crveno-belima insistiraju da gost na otvaranju "Otkritije arene" bude tim sa Marakane, sa čime se složio i predsednik Spartaka

  • 5

Crvena zvezda bi mogla da dobije poziv od Spartaka iz Moskve da bude specijalni gost na otvaranju novog stadiona ovog kluba u julu ove godine, a to je za tamošnje medije potvrdio i predsednik ruskih crveno-belih Leonid Fedun. Takođe, vatrene pristalice moskovske ekipe čuvene Fratrije su izrazile želju da njihovi prijatelji iz Srbije bud gosti u glavnom gradu Rusije.

Prvobitni plan je bio da Spartak na otvaranju "Otkritije arene" odigra prijateljski meč protiv Dinamo Kijeva, ali je novonastala situacija u Ukrajini i trenutna netrpeljivost koja vlada između dva naroda otkazala taj susret i na mesto Kijevljana kao prva opcija upao je klub sa Marakane.

U Rusiji se najviše strahuje da bi u slučaju da fudbaleri beogradske ekipe zajedno sa Delijama stignu na novi stadiona buila ugrožena bezbednost prisutnih gledalaca zbog pirotehničke predstave na tribinama koju svi očekuju da naprava bratske grupe navijača iz Srbije i Moskve.

Predsednik Spartaka Fedun je potvrdio da će stupiti u kontakt sa upravom Zvezde i pokušati da zakaže susret između ova dva kluba za 24. jul 2014. godine kada bi "Otkritije arena" trebalo da zvanično bude otvorena. Kao rezervne varijante se još pominju Čelsi, Barselona, Monako, Bilbao i Arsenal.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • COMBAT RS

    5. april 2014 | 16:22

    Iste boje ista vera !! Sve za braću..

  • Bobolino

    5. april 2014 | 17:04

    ..зовите, стижемо. Братиа навсегда ! СА1989.

  • AS99

    5. april 2014 | 17:26

    Ako Zvezda ne bude htela da igra, onda će Spartak morati zvati neku slabiju ekipu kao što je Barselona ili Čelzi <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA