Da li je OVAJ Bejl prestigao ONOG protiv Intera? (VIDEO) (FOTO)

Fenomenalna partija Gereta Bejla protiv Barselone podsetila nas je na onaj duel između Totehema i Intera 2010. godine kada je Velšašnin namagarčio kompletnu odbranu ''neroazura''

  • 9

 

Da li moralo da se desi da Kristijano Ronaldo ne igra da bi navijači Reala shvatili kakvog su igrača dobili, priliku da gledaju, na svom stadionu od početka godine.

 

Hvalospevi na račun Gereta Bejla, posle fenomenalnog gola protiv Barselone u finalu Kupa kralja, ne sumnjamo da će trajati nedeljama. Čovek koji je plaćen 100 miliona evra napokon je pokazao zašto su čelnici Reala letos odlučili da probiju sve barijere što se tiče transfera.

 

 

Možda ga i jesu dugo čekali, ali su napokon dočekali da vide deo Velšaninove magije koju je sejao po Premijer ligi u dresu Totenhema. I ne samo u Engleskoj, nego i u Evropi. Kakav je Bejl fudbaler najbolje je naučio milanski Inter i tada najbolji desni bek Starog kontinenta Majkon.

 

 

 

Igralo se tadašnje levo krilo Totenema na ''Vajt Hart Lejnu'' kao bezbrižno dete ispred zgrade, koje je tek naučilo da dribla pa drugarima objašnjava da će ga teško zaustaviti u nameri da proturi loptu između dva kamena, postavljena na travnjaku kako bi menjali stative.

 

 

Igrao se Bejl, ne samo sa Majkonom, nego i sa čitavim timom ''neroazura'', a kakvu je partiju pružio govori i podatak da mu je baš Brazilac tokom meča pružio ruku. Samo par trenutaka pošto ga je Bejl besplatno ''provozao.''

 

Inter je shvatio 2010. godine o kakvom se fudbaleru radi, dok je Barsa naučila u najnezgodnijem trenutku po njih - u borbi za trofej, a mi i dalje ne možemo da se odlučimo na kojem je meču Velšanin ličio kao da je s druge planete.

 

 

Stoga pitamo vas? Da li je OVAJ Bejl prestigao ONOG protiv Intera? Na kom meču je Velšanin više pomerio granice fudbala?

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola C.G ZVEZDA

    17. april 2014 | 11:44

    Uu odma da se oduzme vozacka bejlu pretice na punu..:) haha kakvo sprdanja sa barsom prslom

  • Gile

    17. april 2014 | 11:49

    Barsa se zalila posle meca,bejl preticao preko pune linije:)

  • Orange bud

    17. april 2014 | 10:44

    Jeste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA