BEKEROVO PROKLETSTVO? Đoković eliminisan sa svih turnira koje je gledao Nemac!

Trener našeg najboljeg tenisera se vratio u ložu na turniru u Monte Karlu, i baš kao na Australijan openu i u Dubaiju, naš teniser je eliminisan, i usput zaradio povredu

  • 36

Sama eliminacija u polufinalu turnira na kom je branio titulu nije u velikoj meri nije ni upola velika briga za Novaka Đokovića koliko povreda desnog ručnog zgloba, zbog kojih narednih desetak dana neće uzimati reket u ruke.

Najbolji srpski teniser nije mogao protiv Rodžera Federera da pruži maksimum u kneževini, i do Mastersa u Madridu (počinje 4. maja) i Rimu treba da sanira nepredviđenu povredu zarađenu na jednom od treninga pred početak turnira.

Tako je Nole uskraćen u pokušaju da veže treću titulu zaredom posle osvojenih u Indijan Velsu i Majamiju.

Na ta dva prethodna turnira u Americi, Đoković je imao podršku svog dugogodišnjeg trenera Marjana Vajde, a mnogi su prisustvo Slovaka okarakterisali kao veoma bitno za Novakovo sigurno izdanje protiv velikih rivala.

Kada je na red došao Monte Karlo, Đoković je u boksu ponovo imao podršku novog trenera Borisa Bekera, koji je izostao u Indijan Velsu i Majamiju zbog operacije kuka.

Kao i na Australijan openu i u Dubaiju, gde je takođe branio titule, Đoković je eliminisan na turniru na kom ga je pratio Beker, s tim što je u Monte Karlu zaradio i povredu.

Interesantan podatak je da je Boris Beker u četvrtfinalu Monte Karla pre 26 godina poražen upravo od Marjana Vajde!

Sujeverni bi u ovim podacima mogli da nađu vezu posle svega navedenog da Nemac možda ne bi trebalo da sedi u Đokovićevoj loži.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M L

    21. april 2014 | 17:25

    Kad je nemac srbinu doneo sreću!!

  • Xxxx

    21. april 2014 | 17:26

    Primetila sam da kad god je B.Beker sa Ðokoviċem na turnirima on gubi,a gospodin Beker se slika i daje autograme kao da je on sada zvezda.Mislim da bi Vajda trebao da se vrati u tim,deluje skromno i mirno i verujem da Nole od njega dobija puno pozitivne energije dok od Bekera to nema deluje mi negativno.

  • стрептомицин

    21. april 2014 | 17:43

    Не треба бити сујеверан да би се јасно видело да једноставно не функционише као са Вајдом. Ноле, бежи од овог пиргавог швабе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA